writing-img

prestavitev menstruaije

clock-img

11.06.2011, 16:57

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

rada bi prestavila menstruacijo z tabletkami za prestavitev (ne KT!)
koliko časa prej jih je potrebno jemat? morda katera ve če jih dobiš na recept pri osebnem ali moram obvezno do ginekologa?

clock-img

11.06.2011, 20:16

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ojla!
Jst sem jih šla iskat direkt h G. Jih pa moreš začet jemat (kolkr se spomnim) ene 3 dni pred predvideno M, pa ene 3-4 dni po zadnji tabletki dobiš pol spet M. 

clock-img

11.06.2011, 20:27

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

pa so za doplačat? katere pa si imela?

clock-img

11.06.2011, 20:31

clock-img

peronija

pencil-img

78

Če imaš zelo redno, potem res ene 3 ali 4 dni prej, če pa ne veš točno, pa je meni ginekologinja rekla, da lahko tudi en teden pred predvideno M.

niso za doplačat - PrimolutNoir ali Orgametril - teh je 30 v škatli in so za "večkrat" :-)

Meni jih vedno napiše osebna zdravnica.

lp

clock-img

11.06.2011, 20:32

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

peronija v čem pa je razlika med primolut in orgametril? imam pa redno M na datum.

clock-img

11.06.2011, 20:41

clock-img

anju

pencil-img

2573

meni jih je predpisala osebna zdravnica. sem pa imela cisto po njih in jih ne bom več.

clock-img

11.06.2011, 22:29

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

pa so za doplačat? katere pa si imela?

Joj, to pa ne vem...Sam takrat sem mela še samoplačniškega G in mislim, da sem jih doplačala. Drugače so po mojem zastojn. Je že kar neki let nazaj, tko, da se tudi imena ne spomnem...user posted image
Sm ti full pomagala, a? user posted image

clock-img

12.06.2011, 20:57

clock-img

lotkla

pencil-img

278

PrimolutuNoir, pred skoraj 4 leti. Prvič, zadnjič, in nikoli več. Zakaj? Porušilo se mi je hormonsko ravnovesje, pojavile so se neredne menstruacije. Pa smo jo sprožali, pa ustavljali..., posledično kilaža krepko navzgor , in kar mi je sedaj najhuje, da zaradi tega ne morem zanositi. Upam da bo laparoskopija kaj pomagala.  

clock-img

12.06.2011, 21:00

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: lotkla

PrimolutuNoir, pred skoraj 4 leti. Prvič, zadnjič, in nikoli več. Zakaj? Porušilo se mi je hormonsko ravnovesje, pojavile so se neredne menstruacije. Pa smo jo sprožali, pa ustavljali..., posledično kilaža krepko navzgor , in kar mi je sedaj najhuje, da zaradi tega ne morem zanositi. Upam da bo laparoskopija kaj pomagala.  

jaz jo žal moram prestavit, drugače ni varjante da bi jih jemala. vendar je pač naneslo tako da je treba jo zaustavit za en dan, tako da bo se treba filat z kemijo:(

clock-img

13.06.2011, 19:11

clock-img

peronija

pencil-img

78

Nimam pojma v čem je razlika med Orgametrilom in Primolutom, menije ginekologinja navedla edino razliko, da jih je Orgametril pakiranju več (30).
Jaz prestavljam približno 2x na leto, pa nikoli nisem imela nobenih problemov zaradi tega. Nobenih motenj ciklusa, normalno M potem in 2x zanosila brez problema.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem