writing-img

preveč spanja???????

clock-img

31.03.2007, 14:50

clock-img

bibi1

pencil-img

2

Zdravo! Sem mama 25 mesečnika. Zadnje časa neverjetno veliko spi. Med tednom ga zbujamo, ker gre v vrtec (ob 7 uri), ob vikendih pa je sposoben spati celo do pol dvanajste, kjub temu, da gre zvečer v posteljo ob osmih. Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje???? Hvala!

clock-img

31.03.2007, 14:53

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Takih žal ne. Ravno obratno, spi premalo. Se zbudi ob 6h zjutraj, spat pa hodi ob 9h zvečer, pa še 1-2x na noč se zbudi.
A zemanjava za kak dan? Aja star pa je 2 leti in 9 mes.

clock-img

31.03.2007, 14:57

clock-img

bibi1

pencil-img

2

user posted image Tudi mi smo včasih vstajali ob 6 ali 7-ih. Glede na količino spanja v zadnjem času, pa se mi zdi že malo zaskrbljujoče, čeprav bi si verjetno marsikatera mama to želella...

clock-img

31.03.2007, 15:08

clock-img

total

pencil-img

4453

Uh srečnica,uživaj ker je tako...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

31.03.2007, 16:03

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Po moje pa v vrtcu premalo spi, pa nadoknadi čez vikend. Tudi naša med vikendom spi popoldne še 3-4 ure, potem ko je ponoči že spala 11-12 ur.

clock-img

31.03.2007, 18:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Naša spi ponoči od 20h do 6-7h, podnevi pa še cca. 3 ure. Aja stara je 27 mesecev.

clock-img

31.03.2007, 22:28

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Nikoli ni preveč. Moj je sicer star šele 18m a spi ko klada. Ponoči ponavadi dobrih 12 ur, potem je ene 3 ure pokonc in spet gre za 2-3 ure spat. Prejšnji teden je parkrat spal celo 4 ure. Edina težava veelikega spanja je ta, da ratajo obleke hitro premajhneuser posted image user posted image

clock-img

31.03.2007, 22:31

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Naš čez vikende spi ponoči 12 ur in podnevi od 3-4 ure!

clock-img

01.04.2007, 16:46

clock-img

natalia

pencil-img

1423

zakaj pa pri meni ni tako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

01.04.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bibi1

Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje???? Hvala!

S svojim otrokom žal (še) ne user posted image .

S sabo pa je, vsako leto bolj user posted image  user posted image

clock-img

01.04.2007, 20:13

clock-img

bini

pencil-img

1623

joooooooj... jest takele poste kar preskočim, ker mi je kar težko brat kolk ste ene mame tle naspane user posted image ... ja - točno tko - fouš sem vam do nebes in nazaj, priznam user posted image user posted image

drugač pa v bistvu zastopim tvojo skrb, ampak če je drugače vse ok, potem je najbrž res samo to, da pač rabi več... a je mogoče nehal podnevi spat, je začel več zunej divjat?? jaz bi najprej kak tak razlog poiskala, če ni drugač nobenih bolezenskih znakov...user posted image
pa še zame se mal naspi - meni sploh noben več ne verjame, ko razlagam kolk se naša tavelika še zdej zbuja .. sicer pa zdej po tolk časa zanič spanja tud jest ne znam več normalno spat - bi mogla skoraj v kakšno spalno komoro za kak teden, da bi bla spet normalna user posted image

Svet je lep!!

clock-img

01.04.2007, 22:31

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Naš tamali je začel zadnji teden takooooo spat-star bo 15 mesecev. Ponoči spi 10-11 ur, popoldne pa od 2,5 ure do 3,5 ure. ne morem verjet, pa včasih grem pogledat, al je z njim vse v redu. On pa mirno spi. je pa res, da ponavadi potegne dalj, če spi z nama v postelji. No, upam, da bo še trajal, ker ni dolgo nazaj, ko podnevi sploh ni hotel spat.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem