writing-img

previjalna

clock-img

28.07.2008, 14:25

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Katero previjalno mizo mi v bodoče svetujete?Imam zelooo majhno kopalnico brez bideja.Tega omenjam zato, ker se nekatere postavijo nad njega.pri ta prvem smo jo imeli na kolesih in je bla super, ampak je bla na koncu vsa dotrajana, neuporabna.Obstajajo mize na kolesih brez banjice?
Hvala.

clock-img

28.07.2008, 14:29

clock-img

sazi

pencil-img

5175

jaz imam tako v kompletu z banjo, ki se postavi na veliko banjo - super zadeva. Ko se greš pa kopat ali tuširat, jo pa samo dvigneš in nasloniš na steno ob banjo.

Imajo pa tudi take zložljive za na steno.

clock-img

28.07.2008, 14:36

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Nimamo banje, samo tuš. brez kade od zida do zida.Tisti dvojni.Meni je bla na koelsih ful dobra ker si jo povsod zapeljal ampak takrat smo ziveli v podnajemništvu, drugje.A da bi pa koelsa montiral na ta fiksno iz baby centra?Znamke bebe' confort?Mislite da je to možno?

clock-img

28.07.2008, 14:44

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Imaš stenske previjalne se super obnesejo.Sama odsvetujem previjalne z banjico,ker itak ne moreš otroka v sobi kopat ;)  Mogoče samo prvi mesec,potem imaš pa poplavo v sobi

clock-img

28.07.2008, 15:08

clock-img

blak

pencil-img

660

Mi imamo tako:

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/igiene/idea.html

Pri nas jo prodajajo v Bc in Pikapolonici.

clock-img

28.07.2008, 15:22

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Otroka bi kopala v čebričku, imamo pa res zelo malo prostora.Glede stenske nimam ustreznega prostora oz. stene.V kopalnici ni placa.Zato mi nekako diši ta na kolesih. ker jo zapelješ povsod in po potrebi.malo me mika stenska, ampak moj ne bo hotel vrtat v zid, ker je kopalnica skoraj nova.Obstaja še kaka možnost?

clock-img

28.07.2008, 15:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zdaj sem si ogledala od ikee in sem se ful navdušila nad nanjo.Stane 69 evrov.Zanima me kolko lukenj moraš zvrtat?So 4?In kaj narediš potem ko je ne rabiš več?Tega se bojim ker bi se luknje poznale.Ploščice so pa nove in nimamo več rezerve.

clock-img

28.07.2008, 16:42

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi imamo stensko leseno, ki jo prodajajo v BC in sem ful zadovoljna. mamo tud majhno kopalnico, tko da mamo previjalno nad pralnim (ampak ker je toploader smo morali dati previjalno ki se zloži), pa banjico iz hodnika preselimo v kopalnico ko je čas za kopanje.

link

< Sporočilo je popravil shorty -- 29.7.2008 21:14:34 >

clock-img

29.07.2008, 15:12

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

stvar je v tem da imamo pralni stroj v kuhinjiuser posted image .Tako da res  se mi ne sanja.Kako pa boste kasneje rešili s ploščicami v katere ste vrtali?

clock-img

29.07.2008, 21:25

clock-img

koala

pencil-img

5539

Sva imela podoben priblem in ga rešila tako, da sva si omislila previjalno podlogo, ki se da na stranice otroške posteljice.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.07.2008, 21:32

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Tudi mi imamo samo previjalno podlogo in jo v kopalnici položim čez banjo; v sobi pa kar čez posteljico. To ti praktično ne zavzame nič prostorauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

30.07.2008, 19:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

stvar je v tem da imamo pralni stroj v kuhinjiuser posted image .Tako da res  se mi ne sanja.Kako pa boste kasneje rešili s ploščicami v katere ste vrtali?

Mi imamo to Ikeino stensko v kopalnici in sem zelo zadovoljna. Glej, montiraš jo za več kot 2 leti, v tem času lahko pride že nov user posted image ,... Jaz na luknje sploh pomislila nisem, kaj bom z njimi. S silikonom jih bom zalila. Al pa bele čepke not dala (so bele ploščice). In se res ne mislim sekirat zaradi lukenj.

Praviš, da imate novo kopalnico (ploščice), potem bi še sigurno dobila rezervo, pa si idi 4 ploščice nabavit. Vrtajo se namreč 4 luknje.

Tole:
user posted image

Aja, Kika ima tudi podobno rešitev, je kovinska omarica in ima poličke zadaj, ne te vreče. Tako omarico bi eventuelno lahko za vedno na steni pustila in poličke izkoristila za kako kozmetiko, ki jo manj rabiš. Je pa cena še +100€ user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

01.08.2008, 08:39

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala vsem.Bom videla kaj mož pravi na to.Ful je proti vrtanju, tretjegauser posted image  pa ne nameravamo imet.Ful se mi dopade ta ikeina.
lp

clock-img

01.08.2008, 18:51

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

jaz sem imela previjalno v spalnici(no, komodo z blazino) pa ne vem, ce sem ga 3x gor previla. Previjali smo se tam, kjer smo trenutno bili. Je kmalu energicno lezel in je bilo na kavcu najbolj varno. Prav je prisla samo zato, ker sem imela notri njegove obleke.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem