writing-img

previjalna ERIK

clock-img

02.08.2006, 09:32

clock-img

Anonimen

user posted image

za vse, ki kupujete previjalne imam zgornjo previjalno, ki je bila kuljena preko spleta www.pikapolonica.com/shop (otroška oprema, previjalne mize, previjalna miza ERIK natur) moram pa povedati da je zelo velika in p raktična, tko da če imate dovolj prostora si jo nabavite, ker vam nebo žal. Pa še cenovno je zelo zelo ugodna, glede na to vrsto mize kakšne cene imajo drugi proizvajalci. (28.990 sit) jaz sem jo naročila v petek ali v četrtek nevem več točno in sem jo dobila že v torek, tko da s pikapolonico nisem imela nobenih problemou.

clock-img

02.08.2006, 09:37

clock-img

lexl

pencil-img

175

Tudi jaz imam to previjalno mizo prav tako kupljeno v Pikapolonici in lahko rečem da se super obnese.

clock-img

05.08.2006, 12:18

clock-img

Anonimen

Kaj pa  PREVIJALNA MIZA DOLLY-BUKEV?

Meni je ta zelo všeč, ker rabim predale user posted image . Jo ima katera, pa še ugodna je.

clock-img

05.08.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

Sem si jih ogledala danes v Pikapolonici in mi je ta Erik prevelika. Sem kar Dolly naročila .

clock-img

05.08.2006, 21:22

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

meni pa druge tako mejhne delujejo, sej nazačetku so ok sam potem k pa dojenček zraste.... in sem tudi ERIK previjalno naročila upam da bo tud v živo na praksi ok.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

11.08.2006, 19:50

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Ravno včeraj sem našla na spletni strani to previjalno in sem kr zagreta zanjo, predvsem zato, ker je velika.
Prav vesela sem, da sem vidla odprto to temo user posted image  
Sej pikapolonica ima tudi prodajalno v LJ in se jo da pred naročilom pogledat?

clock-img

11.08.2006, 20:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mi jo tudi imamo in sem ful zadovoljna z njo!

clock-img

11.08.2006, 22:23

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

nevem al se da al ne pogledat, jaz sm jo kar naročila, če maš dovolj prostora ti sigurno nebo žal, da jo boš kupila, jaz je siger še ne uporabljam, sam mi je full ok ker je površina ravno dovolj velika, in tudi malce večji otroci gredo lahko pomojem gor, ko jo pa pač ne potrebuješ več pa zadnji del samo odstraniš pa je...

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 11.8.2006 22:24:02 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

11.08.2006, 22:25

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

edino kar mi ni ok so tile šraufi ob straneh, to pa lahko rečeš svojemu dragemu pa bo v trgovini dobil pokrivalca user posted image zanje al kako se že reče....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem