writing-img

previjalna torba

clock-img

28.07.2005, 13:26

clock-img

mell

pencil-img

15

Zanima me katero previjalno torbo oz.torbo za otrokove potrebščine se splača kupiti in kje!?Ali ima mogoče katera torbo od Quinny-a in koliko stane?

Lp in hvala za odgovore:zmeden2:

clock-img

28.07.2005, 15:05

clock-img

vesna12

pencil-img

33

Pozdravljena,

Jst mam kr nahrbtnik od Niveje, pa se mi zdi nahrbtnik še najbolje, saj velikokrat rabiš proste roke in nahrbtnik imaš na ramenih in istočasno lahko otroka prenašaš okoli ali kakorkoli..Torbo pa potem na eni rami, je kar malo nerodno..

Sem zadovoljna z nahrbtnikom.
Lp,
Vesna

clock-img

28.07.2005, 17:43

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem imela najprej nahrbtnik od Nivee, pa me je motilo, ker je v bistvu vse samo en velik žakelj, brez razdelkov. Potem sem pa kupila torbo od Allerhand ali nekaj takega v Kiki v Avstriji in je super. Stala je okrog 60€. Je pa res dodelana, saj ima tudi termosko, torbico za dudo, predalček za telefon (pri meni za robčke), pa še cel kup drugih predalov, drugače je razdeljena na 2 večja, za previjanje in ostalo (hrana, pijača), zadaj (zunaj) ima tudi žep za denarnico, pa še enega spredaj, ki ga pa sploh ne potrebujem. v glavnem izredno dodelana, res pa da ne poceni.

clock-img

28.07.2005, 18:11

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Tile novi nahrbtniki od DM-a so prav luskani!! Pa se polni kozmetike so. Dost boljsi od nivejinih.

clock-img

30.07.2005, 14:36

clock-img

mell

pencil-img

15

Ali mogoče veš kakšne barve so ti nahrbtniki in koliko so veliki ,kajti jaz sem včeraj vprašala v DM V Kranju pa so imeli samo neke male čudne pisane.:rozica:

clock-img

30.07.2005, 17:11

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Temno modri oz. rdeci. Brez vzorca.

clock-img

31.07.2005, 09:08

clock-img

mell

pencil-img

15

Hvala za odgovor ,bom šla takoj v ponedeljek pogledat,če ne bom že v porodnišnici.

Lp:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem