writing-img

previjalna in posteljica CE

clock-img

07.07.2006, 14:08

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

kje ste nakupili to dvoje?
(celje, njegova okolica)

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

07.07.2006, 15:01

clock-img

Anonimen

JAz sem naročila od Malega Princa. POgledaš si ju pa lahko v mojem albumu. Za geslo mi piši ZS, če te zanima.

clock-img

07.07.2006, 17:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Previjalno sem šla kupit v Sadeko v Rimske toplice. Posteljico pa v Ikeo.

clock-img

07.07.2006, 21:18

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Ej full ti hvala, sm kr poklicala pa se je en stric oglasu pa je reku da lahko od pon. do pet. od 7-14h pridem tko da bova šla verjetno v ponedeljek pogledat kaj majo. Če pa še koga kaj zanima je pa tuki telefonska številka od SADEKA 03/57-36-232

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

07.07.2006, 21:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

No fajn! Ti želim, da najdeta kaj luštnegauser posted image .

clock-img

07.07.2006, 22:09

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

mi smo previjalno dali delat. Je ful velika ima 1mX1m previjalne površine in je zelo paktična ima štiri predle dva  nizka  pregrajena na pol dva visoka predala,  in 15 cm robe , ko je ne bomo rabli  gre plošča dol spodnji del pa bo služil naprej. Ni prišla nič dražja kot v trgovini, smo zelo zadovoljni z njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem