writing-img

previjalna mizica brevi

clock-img

24.07.2006, 09:43

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Mene pa zanima, če ima mogoče katera previjalno mizico s kopalno kadjo proizvajalca Brevi. Pod njo so pa trije predali.
V dveh letih smo previjalno blazino kar precej uničili, sedaj pa, ko pričakujemo drugege, bi jo bilo potrebno menjati. Pa me zanima, kje bi se dalo to kupit.

Smo jo pa kupili v Toysu v Grazu.

Hvala in lep pozdravček!

clock-img

24.07.2006, 10:45

clock-img

goldi

pencil-img

5

A mora biti ravno Brevi? Moja je Monbebe - ima banjico in nato še 4 predale. Kupila sem jo v Baby centru. In mislim, da jih prodajajo v vseh otroških trgovinah. 

Lp, Alenka

clock-img

24.07.2006, 10:52

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mi jo imamo. Brevi. Z banjico, ki se pozneje lahko odstrani in še pridobiš en predal. Kupili pa smo jo v Pikapolonici.

LP, Ninica

clock-img

24.07.2006, 10:53

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz jo mam. ji dam oceno 1A. se mi je tako obrestovala kot še do sedaj nič. pozneje jo bom paše kot komodo uporabla. tak da je bila to zelo koristna naložba.
blazino sva pa midva tud drugo kupla v pikapolonici. 3 in pol jurje košta. sam vzorec si morš zbrat.

clock-img

24.07.2006, 12:09

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Punce, hvala. Bom pogledala na internet stran od Pikapolonice.
Ja, ful smo zadovoljni s previjalno komodo, sam stranski del previjalne blazine se po preforaciji trga, ker mali ful skače po njej. Zdaj pa bi jo radi obnovili za bodočega dojenčka.

Pozdravček!
mala pika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem