cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

previjalna na pralnem oz. sušilnem stroju

clock-img

29.12.2007, 19:21

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Zanima me, če ste tiste, ki ste previjale na pralnem oz. sušilnem stroju, imele kakšne težave s križem? jaz imam 174 cm in se mi zdi strj prenizek za previjanje oz. se mi zdijo previjalne mize precej višje. je imela katera težave ali spet samo jaz kompliciramuser posted image  se da leseno ogrodje za na stroj kako dvignit (brez, da bi delali luknje v pliščice) ali je to misija nemogoče?

clock-img

29.12.2007, 19:34

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Vaney sem ti odgovorila pri januarčicah.

clock-img

29.12.2007, 20:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem visoka 167 in mi je bilo ravno prav. A da so previjalne višje?

clock-img

29.12.2007, 20:17

clock-img

vetrnica

pencil-img

323

Men je tudi pralni stroj kar prav visok. Je pa res, da sem skoraj 10 cm manjša od tebe vaney. Čeprav moj user posted image je ene 10 cm višji od mene pa se nič ne pritožuje, da bi ga križ bolel.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

clock-img

29.12.2007, 22:28

clock-img

bodoča

pencil-img

908

jaz sem visoka 173 cm in me nič ne boli križ, imamo pa previjalo-sušilno mizo user posted image

mojeustvarjanje

clock-img

30.12.2007, 01:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.12.2007, 07:42

clock-img

buči

pencil-img

4367

Naš je skoraj padel s previjalne, ker je bil tako živahen, tako da sem ga od 4. meseca dalje previjala na tleh - sva naredila veliiiiiko previjalno iz palete (no, moj je malo bolj ustvarjalen, pa gre). Sem imela kolena kot semafor, ampak križ me ni bilel, pa še mali ni mogel kam pasti. Je bil pa extra živahen. Potem sva preuredila kopalnico, postavila pr. stroj v kot in ga z ene strani še zazidala. Ta zidek sva uporabil za oporo oz. podporo za desko (je večja kot pralni stroj), mož jo je podložil, tzako da ne more zdrsniti, gor pa sva položila previjalno podlogo - penasto. Zelo fino! Pa še vse imaš na dosegu roke. S tisto desko pa v bistvu lahko prilagodiš višino, pač daš debelejšo, pa bo višja previjalna, ali pa jo biolj podložiš. Če si ne predstavljaš, kako to izgleda, sporoči, pa ti poslikam in pošljem.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

30.12.2007, 12:11

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

v ikei se dobijo te previjalne, ki jo lahko našraufaš nad pralni stroj ali kakšnim drugim aparatom. in jo boš pač namontirala višje. so pa baje super. sem sliašala kar nekaj pohval.

poglej na internet!

clock-img

30.12.2007, 12:30

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Imam na pralnem stroju, sem 170 cm visoka in mi je ok. Pa vse previjalne/komode, ki sem jih gledala so bile nižje. Tale rešitev iz Ikee je super, samo jaz imam okoli pralnega stroja omarice in je stvar preširoka.

clock-img

30.12.2007, 14:27

clock-img

anarabarbara

pencil-img

138

Jaz imam 180 cm in me je močno bolel križ zaradi prenizke previjalne, potem sem si pa zraven dala stol in sede previjala do ene 6 mesecev, ko sem vse skupaj prestavila na tla, kar se mi zdaj zdi še najboljše od vsega.
P.S. Čisto nič ne kompliciraš!! Hrbet ti bo hvaležen :)

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

clock-img

14.01.2008, 15:18

clock-img

barika

pencil-img

6448

Mi smo dali tole naročiti po mojih merah...previjalna na sliki je pa mojauser posted image user posted image ...  http://www.ekokamra.com/index.php?prikaz=7&podkategorija=23

clock-img

14.01.2008, 19:36

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Barika, tole pa fino izgleda!
Na kateri višini pa je tale previjalna? In koliko si ti visoka?  

clock-img

14.01.2008, 19:52

clock-img

barika

pencil-img

6448

Aurea, jaz imam dobrih 173cm, pralni stroj je standardnih mer + 13 cm je visoka previjalna. s tem da sma pralni stroj odmaknala od stene za dobrih 20 cm in je previjalna dolga 80 cm
men je superuser posted image . fajn visoka je, tak da hrbtenica ne trpi.

če imaš še kakšno vprašanje pa le vprašaj

lp

clock-img

14.01.2008, 20:02

clock-img

vaney

pencil-img

2581

barika, midva sva tudi dala naredit tako zadevo, samo brez stranskih poličk in predal je odprt. visoka sem enako kot ti in upam, da bo v redu.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem