writing-img

previjalnice - Primorska

clock-img

20.02.2009, 07:47

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Zanima me, kje so kakšne previjalnice na primorskem (portorož, piran ali koper)? In ali so kje tudi dojilnice?

Hvala

clock-img

20.02.2009, 08:27

clock-img

higuys

pencil-img

1160

v kopru je v nakupovalnem centru supernova, zgoraj pri wc- jih.

clock-img

20.02.2009, 08:55

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

in v Mercatorjevem hiperju

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

20.02.2009, 13:43

clock-img

mulan

pencil-img

236

Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi. 

clock-img

20.02.2009, 14:53

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi. 

sej razen hiperja in Supernove drugje ni ničesar user posted image  prava revščina; OMW-jeve črpalke so imele včasih previjalnico pa ne vem če jo imajo še sedaj; mi smo tudi to delali v avtu, na klopci; če je bla sila, pa tam kjer smo pač bili...

clock-img

20.02.2009, 19:47

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

hvala punce, kljub temu da sem upala, da je vsaj kakšna tudi v portorožu ali piranu...sramota, da ene dile ne morejo postavt na toplo vse te restavracije user posted image  ....no, se bomo že znajdli user posted image

clock-img

20.02.2009, 21:13

clock-img

sams

pencil-img

350

nisem glih 100%, če je še vedno, ampak v Portorožu v slaščičarni Cacao je na Ž wc-ju ob umivalnikih na L strani bila tista previjalna blazina. Spomnim se jo kako leto nazaj, zdej pa ne vem več točno. Če ne, vprašaj natakarje, mogoče jo imajo pripravljeno za vsak slučaj pod pultom?

clock-img

21.02.2009, 01:48

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

sams hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem