ker je nas
ze velik telovadec
, je previjanje prava muka. Takoj, ko ga polozim na previjalno, je ze na trebuhu. Ce mu dam kaj v roke, ali pa ce mu kaj pripovedujem, ga sicer zamotim za nekaj sekund, potem pa spet .... hop na trebuh. imate kaksno idejo, kako bi ga lahko zamotila vsaj toliko casa, da bi mu lahko mirno zamenjala plenico?
Pri nas je pomagalo, če sem ji dala kakšno kremo v roke.Te so ji vedno bile zanimive.
Pri nas je podobno. V končni fazi ugotoviš, da se da plenička zapet tudi v trebušnem položaju.
ja, verjetno res
Razmisljam pa tudi, da bi poskusila s tistimi plenickami, ki so kot hlacke. Da mu jih enostavno potegnem gor in pika. Imate kaksne izkusnje s temi plenickami?
Jaz mu dam v roke plastično flašo-pol litra, prazno. To vedno pali.
Pri nas je podobno. V končni fazi ugotoviš, da se da plenička zapet tudi v trebušnem položaju.
Tudi jaz spet to prakticiram( drugi otrok), sam da je naša 2 meseca mlajša.
Kaj vse ne pogruntamo.
Pri nas imamo enake težave, z razliko, da se naš kar vsede, čez nekaj dni pa bo verjetno že pobegnil iz previjalne
Pri nas tudi najbolj pomaga kakšna krema, ki se je mami vneto izogiba, popustim pa pri kakšnem pokrovčku kreme.

), jo preselimo kar na posteljo, da jo do konca oblečemo
Pa če sva dva, se je skoraj ne da obvladat

. Si lahko zamišljate, kako to zgleda kje zunaj, ko ima polno plenico drekca
Aja, ograjico smo pa oblekli v peno, ki jo uporabljajo za izolacijo cevi, da si ne bi slučajno razbila glave. Kaj vse se ne spomnimo starši

. Bravo mi