cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prevleke za kavč

clock-img

22.11.2008, 14:11

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mamo dvo in trosed, pa bi radi nove prevleke - torej kje bi dal lohk to narest?
sicer majo nekaj primerov v quelle in nekerman katalogu sam mi ni lih barvno všeč.
hvala za kakšen nasvet!

clock-img

22.11.2008, 14:14

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz imam kotno sedežno in gor imam pogrnjeno kar flis prevleko v enaki barvi kot sedežna. Se mi je zdela še najbolj trpežna in hitro je suha ko jo moram oprat. Tiste v quelle in neckermanu pa mi sploh nismo všeč. Je imela to moja mama in mi je bilo ful nepraktično, predvsem za pranje.

clock-img

22.11.2008, 14:16

clock-img

jajula

pencil-img

1191

ja sej flis deka je plan B, sam se mi zdi da pri naših članih družine k se radi po kavču mečejo, sam niso lih redoljubni bo to skoz zgužvan sred kavča....men se pa tud ne bo dal skoz popravljat.

clock-img

22.11.2008, 14:29

clock-img

melanija

pencil-img

934

Ne vem s kakšnega materiala imate kavč, sam naš je tak super da se flis fajn prime gor in tudi če mularija kdaj skače po kavču - kar jaz ne dovolim - mi k sreči ni potrebe popravljat, stoji vse na mestu, sploh ne zdrsi dol.

clock-img

23.11.2008, 09:43

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Še eno kataloško prodajo si pozablauser posted image . Na www.otto.si si poglej, mislem da smo jih imeli nekaj, pa še barve in kvaliteta je bila uredu. Kakor sem jih vidla.... Lahko pa mi pošlješ zs pa ti pošljem katalog, če želiš.

clock-img

23.11.2008, 15:34

clock-img

jajula

pencil-img

1191

aha, sm pogledala pa sm našla sam tekače za kavč pa deke, a obstaja še kej druzga? jst bi namreč rada cel kavč zakrila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem