writing-img

prevleke za sedežne quelle?

clock-img

22.09.2009, 13:57

clock-img

Claudi

pencil-img

202

Me zanima če jih je kdo že naročil?Pa če so uredu?Rada bi za kotno sedežno, levo dvosed, desno trosed, pa se ne znajdem najbol tm v katalogu med tistimi merami?Ali pa če kdo ve kje drugje še kupit te prevleke?
Že v naprej hvala za odgovore.

clock-img

22.09.2009, 14:27

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Saj če ti ne odgovarja lahko zapakiraš in odpolšlješ nazaj in dobiš denar povrnjen. Mi smo letos naročili za kotno sedežno z otomanom, pa sem bila malo razočarana, ker je bil material strech, pa neke bunkice je imel , sem pa tja je bil kao malo nagrbančeno. So nam pa narobno poslali, je bila prevleka ravno kontra sešita in sem jo probala tako, da sem jo kontra obrnila, pa ni slabo zgledlo, ampak ker je bila narobe sešita zaradi otomanna nam ni dgovarjala, smo jo zapakirali in odposlali nazaj. Sedaj pa čakam, da bodo imlei spet tisto akcijo, ki so jo imeli za 50E, namreč mi smo takrat zanjo odšteli 100E.

clock-img

22.09.2009, 16:07

clock-img

kajjada

pencil-img

72

Me zanima, če ima katera izkušnje s sedežnimi od quele, so mi všeč, ampak ne upam kupit, ker ne vemo, kako trdo je za sedet?

clock-img

23.09.2009, 10:47

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Mislim, da trde niso, ker so iz materiala elastana. Saj zgornji opis je od guelle prevlek za sedežno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem