writing-img

prevozni stroški

clock-img

24.05.2008, 00:30

clock-img

Allia

pencil-img

251

Malo mi prosim pomagajte.Kako vam plačujejo prevoz na delo v primeru, če imate javni prevoz, vendar vozi le 3x tedensko ali pa v primeru, da delo zaključiš ob 16.00, zadnji avtobus pa si imel ob 12.00?

clock-img

24.05.2008, 10:12

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Pri nas plačujejo polovično kilometrino v takem primeru.

clock-img

24.05.2008, 12:55

clock-img

Anonimen

Pri nas plačajo enosmerno karto iz kraja bivanja x 2 x št. delovnih dni. + LPP karto.
Če javnega prevoza ni plačujejo kilometrino. Mislim da 0,15€ km.

clock-img

24.05.2008, 21:45

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

V takem primeru, mislim da so dolžni plačati 60% mesečne karte. Tako tudi plačujejo pri nas. To je seveda v primeru, da delodajalec ne zagotavlja javnega prevoza.

clock-img

24.05.2008, 21:52

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Mi tu v KP smo prav na slabem, ker če se ti gleda javni prevoz je 0,80 evra na furo (ne na km) in to po celi občini Koper, ne glede kako daleč živiš...grawe. Moja sestra je bila plačana tako in baš ga je brigalo, če avtobus vozi ali ne ...aja, pa še dve izmeni je delalauser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

25.05.2008, 10:33

clock-img

Allia

pencil-img

251

Hvala.Sicer meni je najbolj logično, da v primeru če javnega prevoza ni, bi morali plačevati 0,15Eur kilometrine, ampak zdaj nekaj spreminjamo, ker imamo previsoke prevozne stroške, tako da zbiram čimveč informacij kako imate drugi to urejeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem