writing-img

pričakovanje od vtrca

clock-img

19.11.2006, 13:55

clock-img

bejbi

pencil-img

26

Zanima me kakšne izkušnje imate z vrtcem v Žalcu in z vzgojiteljicami. Sama kolebam kam vpisati svoja otroka, v Žalec ali Celje.
Kaj sploh pričakujete od vrtca?

mami

clock-img

19.11.2006, 14:29

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi imamo našo pupo v celju na lavi. stara je 2,5 leti in je že drugo leto v vrtcu. jaz lahko ta vrtec samo pohvalim. tako vzgojiteljice, pomočnico, hrano v vrtcu, dejavnosti .... vse, vse, vse. vrtca v žalcu ne poznam, vem edino to, da recimo niso dajali plenic (si jih moral prinesti sam), čeprav je bila ekonomska cena vrtca višja, kot v celju (tako je bilo vsaj lani, za letos ne vem).

clock-img

19.11.2006, 23:11

clock-img

usa

pencil-img

228

mi imamo pa našo pupo v Žalskem vrtcu.Smo zadovoljni ampak plenice pa res moramo prinašati sami,kar meni res ni všeč.Ampak bo že.Sin je bil pa nekaj časa v Celjskem vrtcu in sem bila zelo nezadovoljna,ko je pa prišel v Žalec smo bili pa zelo zadovoljni.Tako da jaz zaenkrat nimam slabih izkušenj z Žalcem.user posted image user posted image
lp

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

26.11.2006, 22:51

clock-img

bejbi

pencil-img

26

Usa, če te smem vprašati, kako pa si zadovoljna z vzgojiteljicami tam?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem