writing-img

prišla je...

clock-img

25.07.2006, 07:37

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Prišla je težko nepričakovana...
user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa glede na odgovore iz spodnje teme "Kako dolgo..." še nimam pravice preveč sitnarit. Čeprav razočaranje in žalost kar ne gresta stran!!!
Po drugi strani pa punce, ki ste že res dolgo v tem začaranem krogu, spoštujem vašo vztrajnost! Po pravici povem, da ne vem če bi jo jaz zmogla.

clock-img

25.07.2006, 08:04

clock-img

saša80

pencil-img

452

ja ančka1  težko je to čakanje, tut sama  sem razmišljala isto kot ti..zdaj sem pa že tako daleč in še vedno nisem obupala..pridejo trenutki, ko bi človek vrgel puško v koruzu , ampak  vse te preizkave ti dajo novo upanje , prav napolnijo ti baterije

želim pa tebi in ostalim, da bo na testu čimprejuser posted image user posted image

lp saša

clock-img

25.07.2006, 10:02

clock-img

daisy

pencil-img

437

ančka1, žal mi je, da ni ratalo. Vem, kako se počutiš. Sama sem čisto na tleh, ko pride user posted image , ko pa se poslavlja, pa spet dobim neko upanje, da mogoče v tem mesecu pa bo! Vendar kaj, ko meseci tečejo....

Jaz jo tudi nepričakujem v teh dneh, vendar se mi zdi, da se user posted image že pripravlja!

clock-img

25.07.2006, 11:04

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Punce sočustvujem z vami, žal mi je za tiste, ki jih je ta mesec obiskala M, vesela pa sem za tiste, ki so/bodo ugledale user posted image user posted image .
Ancka1 le pogumno naprej in bodi čim bolj sproščena in neobremenjena in boš videla, ko boš najmanj pričakovala boš postala user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

28.07.2006, 01:39

clock-img

lu155

pencil-img

285

user posted image saj bo!

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

28.07.2006, 07:05

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Seveda bo punce. Vedite, da bo, ko bo čas za to. Je pa res grozno, vsaj za trenutek, vsakič, ko dobimo user posted image . Čeprav imam v glavi pošlihtano glede tega in ne paničarim preveč, je vedno prisoten čuden občutek žalosti in tesnobe. Ampak samo, ko jo dobim, potem me mine in se veselim novega meseca. In že 3 leta tako.

LP
Muser posted image

clock-img

28.07.2006, 09:14

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Punce ne obupat! Seveda so temni trenutki, ampak za vsako posije enkrat soncek !

Veliko srece zelim vsem nam!

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

28.07.2006, 14:31

clock-img

iwa

pencil-img

824

Tako bejbe, kr pozitivne mormo bit in na lepe stvari mislit! Tud za nas bo prišel tisti pravi trenutek, kar pogumno!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem