writing-img

pri ginekologu

clock-img

17.04.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

Pozdravljene ringarajevke....
Zanima me, kako ste oblečene pri ginekologu. Imate oblečeno oblekco, majčko, ....
Jaz mam vedno tolk bedn občutek, že ko se spomnim, da ga bom mogla obiskat, me srh spreleti. Kakšni pa so kaj vaši občutki?

clock-img

17.04.2007, 15:13

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

obožujem svojo g user posted image grem z veseljem in vedno komaj čakam.za g se "normalno"oblačim kopt vedno,nič posebnega

clock-img

17.04.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

Jaz se tud s tem ne obremenjujem preveč. Oblečena sem čisto vsakdanje.

clock-img

17.04.2007, 19:38

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz nimam nič. Se moram slečtuser posted image .

clock-img

17.04.2007, 19:51

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz se tud s tem ne obremenjujem preveč. Oblečena sem čisto vsakdanje.

Se podpišem pod tole!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

17.04.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

Ja no, vsaj spodnjice si preoblečem, da so čiste.user posted image

Čist vsakdanje. Odkar so kabine v ordinaciji, ne rabiš krila kot včasih, ko je bila kabina pred ordinacijo.

clock-img

18.04.2007, 07:41

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

mislim, da je higiena bolj pomembna kot kaj oblect ...
obleka pa tko kot za vsak dan...

clock-img

18.04.2007, 07:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2007, 15:08

clock-img

Anonimen

ampak jaz mislim, kako ste oblečene ko vas pregleduje...pa očitno nimate nič na sebi. Jaz pa vedno z oblekco pridem (tako full zvončasto, da me lahko normalno pregleda). Vedno mam oblekco zraven, da se spreoblečem, preden grem not. :)

clock-img

18.04.2007, 15:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2007, 15:58

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Ja tudi meni ni ravno prijetno, ko se spomnim na Guser posted image .

Pri nas je tako. V nosečnosti je vsak mesec UZ in greš popolnoma oblečena do UZ stola, kjer ti potem G pove, al samo zavihat majico ali je treba hlače dol dat.

Če je pa običajen pregled, se pa v kabini slečem do spodnjih hlač, potem v ambulanti z G malo podebatirava, potem se slečem in skočim na stol, pa spet gate gor in debata...user posted image

Cvetim...

clock-img

18.04.2007, 16:14

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

O.k. Meni je tudi neprijetno, če nimam vsaj dolgega puloverja/majčke. Tisti trije metri od kabine do stola in nazaj z golo zadnjico in majčko do popka, bi mi bili neprijetni. Tako imam pa vsaj takrat pokrite moje intimne predele. user posted image  Malo hecno glede na to, da gin. tako ali tako vidi vse. A jaz se tako pučutim bolje. user posted image

clock-img

18.04.2007, 16:16

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Jaz sem prvič po nekaj letih nesla kiklco s sabo, da si jo bom dala gor....pol me je pa sestra kr direkt k zdravnici poslala. Ja kaj sm hotla, hlače dol pa v sedlo user posted image . Tko da od sedaj naprej ne mislm nobenih kiklc oz. oblekic več nosit. Sej ona me itak vidi vedno iz istega zornega kota, pa še tkointko ti tam vse dol zleze.

Drugače se pa kr veselim naslednjega pregleda, k mam res fajno G.

clock-img

18.04.2007, 16:21

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Pri mojem ginekologu je pa v kabini škatla s kiklcami na vrvico za enkratno uporabo in škatla s copati za enkratno uporabo. Ko se pa konča s pregledom, se pa kiklca in copati vržejo v koš za smeti. 

clock-img

18.04.2007, 16:50

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Tudi pri nas je tako.
Kikla in copati za enkratno uporabo.
Vendar vedno Gin. reče po pregledu, da se lahko grem oblečt in potem podebatirava.
Čeprav bi lahko tudi v tisti kikli, ker se res ne počutim neprijetno, bi pa se če bi bila v hlačkah,.... oz. če nebi imela privezane te "papirnatne" kikjlje.

LP.

clock-img

19.04.2007, 00:58

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Jaz imam vedno eno bolj dolgo majčko sabo da se lahko preoblečem. Ponavadi najprej podebatirama, me pošlje  preoblečit, potem pregled, spet preoblečit, pa  debata na koncu. Se boljše počutim če imam med pregledom vsaj nekaj na sebi  user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

19.04.2007, 11:47

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Pridem v ordinacijo, se z G najprej malo pomenima, nato se grem v kabino slečt, na stol, nazaj v kabino oblečt in nato spet pomenit z G. Včasih sem nosila daljše majčke al pa tunike ipd., zdaj pa niti ne več. Mi ni glupo pred G - verjetno tudi zato, ker je ženska.

clock-img

19.04.2007, 11:49

clock-img

majas

pencil-img

3393

Tudi jaz se oblečem normalno. In mi ni bilo nikoli neprijetno, razen res prvič, drugič.potem pa se navadiš ko si  v nosečnosti vsak mesec tam, in veš da greš zaradi user posted image da vidiš če je vse vredu

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem