writing-img

pri katerih vozičkih....

clock-img

28.06.2008, 12:06

clock-img

mango banana

pencil-img

9

gre naslanjalo v čisto vodoraven položaj,da nam ne bo potrebno kupovati še košare?

Romance is the fuel that keeps love burning hot.

clock-img

28.06.2008, 12:15

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Hauck jeep

clock-img

28.06.2008, 12:25

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

quinny freestyle

clock-img

28.06.2008, 12:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: potepinček

Hauck jeep

Zdaj sem šla na google gledat kak voziček je to in mi je tole ven vrglo http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic

Kolk je resnice v temuser posted image . Drugače sem že slišala zgodbe iz prve roke in tudi videla kolk so lahko nevarni vozeki na 3, ampak tole me je vseeno šokiralo

clock-img

28.06.2008, 12:55

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Zgleda ful nestabilen voziček,mi je pa lupinica na vozičku čist mimo.user posted image

clock-img

28.06.2008, 12:56

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Maxi cosi mura gre čist v vodoraven položaj.

clock-img

28.06.2008, 12:57

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Hartani.

clock-img

28.06.2008, 16:09

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Hocco.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

28.06.2008, 17:40

clock-img

mamm

pencil-img

20

mi mamo quinny freestyle, pa ga nikakor nebi mogla takole na izi prevrnt, tega vozička ne poznam, z našim pa sem zelo zadovoljna in ga nebi zamenjala, gre v vodoravni položaj, lupinica pa se montira posebej. pojdi v trgovino in sprobaj pa boš vedela iz prve roke!

clock-img

28.06.2008, 18:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Praktično vsi vozički, ki so opredeljeni kot kombinirani vozički oz. Kombikinderwagen, če po tujih straneh brskaš.

V vsakem primeru pa je zelo praktična vsaj mehka torba, ki jo daš na poležan športni del. Nekateri vozički imajo to v kompletu, pri drugih lahko kupiš posebej ali pa kar kako univerzalno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

28.06.2008, 21:55

clock-img

ježek

pencil-img

94

Peg Perego SWITCH.user posted image user posted image user posted image  Tukaj si ga oglej:http://www.mami.si/si/pliko-switch-tango-i7198.shtml
Lahko ga spustiš čist v vodoraven položaj, pa še obrneš ga lahko, da vidiš otroka.

clock-img

28.06.2008, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: potepinček

Hauck jeep

Zdaj sem šla na google gledat kak voziček je to in mi je tole ven vrglo http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic

Kolk je resnice v temuser posted image . Drugače sem že slišala zgodbe iz prve roke in tudi videla kolk so lahko nevarni vozeki na 3, ampak tole me je vseeno šokiralo

user posted image  Kako gre tak voziček lahko sploh v prodajo? user posted image  user posted image

Sama imam Quinny Freestyle 3xl Comfort in je zelooo stabilen! user posted image  Naslonjalo gre v popolnoma vodoraven položaj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem