writing-img

prijava na zavodu za zaposlovanje

clock-img

08.01.2008, 19:54

clock-img

halep

pencil-img

42

Ali mi lahko katera, ki prejema starševski dodatek pove, zakaj ne smeš biti prijavljen na Zavodu za zaposlovanje v času porodniške?

clock-img

08.01.2008, 19:57

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ker si v tem času prijavljen preko csd, preko njih si zdravstveno zavarovana in ti teče pokojninska doba.
Ko ti bo potekla "porodniška" se pa spet na zavod prijaviš.

clock-img

08.01.2008, 20:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ne da ne smeš bit, samo zavarovanje ti teče drugje

Jaz sem v prvi porodniški vseeno imela pri njih deponirano delovno knjižico.

clock-img

08.01.2008, 20:02

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

kdaj se pa moraš prijavit na zavodu po porodniški

clock-img

08.01.2008, 20:09

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

ne moreš biti prijavlejna, ker v času porodniške ne iščeš aktivno zaposlitve, prijaviš se lahko takoj ko porodniška poteče

clock-img

08.01.2008, 20:17

clock-img

jazz

pencil-img

1014

si prijavljena ampak v mirovanju, ko poteče porodniška pa zopet na zavod za zap. kjer boš ponovno aktivna iskalka zaposlitve.

Lep pozdrav! K

clock-img

08.01.2008, 20:18

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

verjetno v 8 dneh

clock-img

09.01.2008, 19:49

clock-img

Anonimen

V času prejemanja starševskega dodatka si LAHKO prijavljena na RZZ (tudi jaz sem bila). Zavarovana si sicer preko MDDSZ, ne preko RZZ, kar pa ne naredi bistvene spremembe. Je pa res, da si v času tega porodniškega dopusta (na državne stroške) na RZZ v mirovanju (nisi aktivna iskalka zaposlitve in ti ne "težijo", po domače povedano). Ker pa se tudi običajno porodniško (ko si zaposlen) da kadarkoli prekiniti in se vrniti na delovno mesto, se lahko tudi to, "državno", tako, da ti same prijave na RZZ ne more živ Bog preprečiti. Koristi pa nimaš nobene pretirane, by the way.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem