writing-img

prilagojeno mleko- katero?

clock-img

02.07.2006, 11:50

clock-img

Nej

pencil-img

268

Mene pa zanima katero prilagojeno mleko uporabljate za mešanje raznih LINOTOV.
Aneja še sicer vedno dojim ampak svojega mleka nimam dovolj, da si bi ga še črpala (si ga nikoli nisem, me je spil), pa bi mu rada začela pripravljati bolj sitostne in lahke večerje in ne vem katero prilagojeno mleko je za to najboljše.
Aja še to je katera začela s čokolinotom pred 8 mesecem?

clock-img

02.07.2006, 12:12

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mi smo začeli kašice mešat kar s Pregominom zaradi atopičnega dermatitisa, ko pa se je izkazalo, da ni alergičen na kravje mleko, pa sem kupila Milumil 3. Je imel že več kot 8 mes.
Čokolinota mu pred 8mes nisem dajala, še zdaj ga dobi redkokdaj.user posted image

clock-img

02.07.2006, 14:16

clock-img

Anonimen

Hipp 3 z okusom vanilije. Brez posebnega razloga.

Pred osmim meseem je iz družine Lino jedla Medolino in Rižolino, Čoko pa šele potem.

clock-img

02.07.2006, 14:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem kupovala kašice, ki že vsebujejo prilagojeno mleko in se jih meša z vodo. Se mi je zdelo najbolj simpl. Po koncu dojenja pri 8 mesecih pa je do enega leta pil Hipp, najbolje se je obnesel probiotični (drugače je težko kakal).

Aja, Čokolino sem mu dala prvič pri kakšnem letu, pa ga ni hotel. Še dobro, ker se je kasneje izkazalo, da ima alergijo na kakav.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.7.2006 14:57:59 >

clock-img

02.07.2006, 16:51

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi kupovala kašice, ki se jih samo z vodo zmeša, ker že vsebujejo mleko v prahu. Kljub temu, da je otrok bil na prilagojenem mleku.

clock-img

02.07.2006, 17:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Tudi jaz kupujem kašice,katere se mešajo z vodo, drugače pa uporabljam comformil in ga imam namen do prvega leta, potem pa dobi samo kravje mleko.
Drugače pa gris, špinačo ipd pripravljam z kravjim mlekom.

S čokolinom pa bomo počakali do 8 meseca.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

05.07.2006, 15:43

clock-img

pat

pencil-img

197

humana 1 ali 2;
čokolino ne pre, poskusi rižolino, frutolino, bebi kašice so zbannami al slivami, po 6. meseceu obstaja lino-straccitela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem