writing-img

primerno darilo

clock-img

04.11.2004, 15:48

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Punce, kaj ste pa ve kupile vašim malčkom za 1 Božič?
Moja bo takrat nekje 4,5 mesece, pa nisem ziher, kaj naj ji kupim. Toliko vem, da plišastih igrač ne, ker jih ima na tone....

clock-img

04.11.2004, 15:50

clock-img

Anonimen

Potem pa kakšno "grizlo", ali pa žličko in plastilno skledico, ropotuljico ali pa kaj jaz vem, kaj imajo tako majhni otroci radi...

clock-img

04.11.2004, 16:27

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Kaz bom svojemu kaj za oblečt kupla kakšno božično kapco:)-

clock-img

04.11.2004, 16:50

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Naša princeska bo takrat stara 3,4 mesecev, pa bo dobila most z visečimi igračkami in tisto hiško-gobico iz Quella.

clock-img

04.11.2004, 20:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2004, 22:23

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Ja mi bomo meli pa se posebej veselo, 25.bozicka....26. rojstni dan.Pa pojma nimam kaj.Za oblec nic, ker to ni zanimivo za otrocka...bolj za mamice.Skratka vse kar sem se spomnila so ji ze drugi kupili, ji bom pa mogoce kupila v Ikei hisko v kateri je kmetija.Tako da nasujte se mel predlogov.

clock-img

05.11.2004, 07:44

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Najin piki je bil za prvi božič star 4 mesece, pa je bil najbolj zadovoljen z grizalom od Chicca - rdeča nogica in rumena rokica. Saj je dobil še kup drugega, ampak za večino je bil takrat seveda še premajhen, to dvoje pa je lahko začel takoj veselo žvečiti :)

clock-img

05.11.2004, 10:58

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

hm, moja že mesec dni nosi stvari v usta, tako da to že ima. sem premišljevala o kakšnem gugalnem konjičku. saj vem, da je še malo majhna, ampak na začetku ji lahko pomagam, pol ji pa š tudi ostane, grizalne igrače pa dolgo ne bo rabila..?
kaj pravite ve??

clock-img

05.11.2004, 11:06

clock-img

mammika

pencil-img

860

MOram kar malo pokukat v knjigo da vem kaj se uporablja.......
Kakšne pisane igračke,mogoče kaj ki poje.Mi smo mojmu piškotu kupl enga medvedka ki ga potegneš za rep in igrapol melodija....mu je blo kar všeč....
LP :sloncek:

clock-img

05.11.2004, 11:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Mojemu(9,5 mes) je že od 3 meseca dalje zanimivo vse kar poje, ruži,...Od fisher prica(pa tudi ostalih proizvajalcev) imaš ogromno takšnih igrač na izbiro.Naš čisto ponori od veselja, ko se igra s tovornjakom, ga premakne in potem sledi pesmica, ali pa mini piano, samo se dotakne tipk in že igra:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem