writing-img

primolut-nor tablete

clock-img

13.02.2007, 09:21

clock-img

saby

pencil-img

31

pozdravljene a mi lahko katera pove kaj o teh tabletah primolut-nor,meni jih je ginekolog pripisal pa me zanima če ve katera kaj o njih
hvala

clock-img

13.02.2007, 09:34

clock-img

njoka

pencil-img

96

Ciao!

Jaz sem jemala te tablete od 31/1 zvečer do 10/2-2007 zjutraj in včeraj zvečer se je prikazala rahla user posted image . danes pa je že bolj konkretna. Drugače so te tablete namenjene za sprožitev odtegnitvene krvavitve (sprožena user posted image  s temi tabletami ni kao prava menstruacija). Ginekolog mi je predpisal te tablete, ker mi je user posted image  zamujala več kot 60 dni.

(S) MEJTE SE

clock-img

13.02.2007, 09:42

clock-img

saby

pencil-img

31

hvala ti men jih je napisal ker se tudi user posted image ni prikazala test pa ni pokazal user posted image user posted image ampak mi je reko da so to tablete ki mi bodo pomagale zanositi,zdaj pa nevem če je to res ker imam ginekologa ki mi nič kaj ne pove.Je pa tudi tak ko sem bila prvič noseča mi test ni pokazal komaj v 9 tednu mi je pokazaluser posted image user posted image   pa sem začela krvaveti pa so mi v bolnici povedali da sem pozneje zanosila. pa mislim da je zdaj isto pa nevem kako so te tablete

clock-img

13.02.2007, 10:09

clock-img

njoka

pencil-img

96

Po mojem mnenju nam te tablete pomagajo zanositi le v pogledu, da po tej odtegnitveni user posted image  lahko gremo v nove boje za user posted image . Meni je moj ginekolog po Primolutu predpisal klomifen od 3. do 8. dne ciklusa in sicer po 1 tableto na dan in 12. dan ciklusa moram na UZ, da vidimo, kaj sem "pridelala". Če bo vse ok, bom potem od 17. do 26. dne jemala še Prometrium. 
Možno pa je, da ti imaš lastne ovulacije in boš po odtegnitveni user posted image  po naravni poti imela ovulacijo in boš user posted image .

Držim pesti, da ti uspe user posted image user posted image  in dobiš svojega user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem