writing-img

pripomočki

clock-img

07.03.2007, 16:36

clock-img

Anonimen

Povejte mi kako naj moža nagovorim da bi uporablala pripomočke,mal mi je nerodno

clock-img

07.03.2007, 19:07

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Mislim, da ti nima bit kaj nerodno user posted image  Bo pomoje še vesel, da bosta malo popestrila user posted image

clock-img

07.03.2007, 22:19

clock-img

natalia

pencil-img

1423

saj ga ne rabiš nagovorit, pokaži mu...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.03.2007, 09:06

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: natalia

saj ga ne rabiš nagovorit, pokaži mu...user posted image

Evo, točno to sem hotela napisat. Kupi in priredi predstavo. Samo po moje si boš mogla vzeti čas, ker dvomim, da bo tokratna "runda" seksa hitro minila. user posted image  In verjetno si ne bo mogel kaj hitro zapomnit, kako si kaj delala, in tako boš morala parkrat ponoviti user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

19.03.2007, 15:34

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Preprosto...pri naslednjem shopingu ko ga bosta imela, zavijta še v sex shop. Tako bosta vsaj kupila tisto kat je obema všeč. Če drugače ne, eno stvar po tvojem okusu , eno pa po njegovem.
Jaz sem mojemu prvič rekla, da bi šla rada pogledat, pa sva šla pol hitro domov sprobat kar sva kupila. In ker je bilo ok, občasno še obiščeva sex shop in si umisliva kaj novegauser posted image .

clock-img

20.03.2007, 10:49

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

se strinjam z babygirle,tut jst sm naredila tako..no pa sva ga kupila,tistega k sm si ga umislila...user posted image ....čez nekaj časa me je pa moj dragi kr sam presenetu z dodatnim "obiskovalcem"...no pa se ga je splačalo odpeljati v tisto trgovino...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem