writing-img

priprava hrane s KM

clock-img

30.05.2009, 11:06

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Živjo!

Zanima me, kako pripravljate razne kaše, mlečne zdrobe in podobno - jih kuhate v AM ali pripravljate s KM?

Hvala za odgovore.

clock-img

30.05.2009, 12:20

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Odvisno koliko starega user posted image  imaš? Jaz sem svojemu do 10. meseca kašice mešala z AP potem pa kuhala z navadnim mlekom 3,5mm. Kašice sem tudi nehala kupovat in sama kuhala gris, polento, keks sem zmiksala in zmešala z mlekom. Edino kupujem čokolino plus in od milupe pšenica-gris-oves kašico.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.05.2009, 20:15

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Star je skoraj 8 mesecev. Zbegalo me je to, da je na podravkinih kašah navodilo, da po 6. mesecu pripraviš kašo s prekuhanim KM. Očitno imajo na Hrvaškem drugačno "zakonodajo" glede uvajanja KM user posted image

clock-img

30.05.2009, 22:08

clock-img

Veselka21

pencil-img

54

Mi smo stari 8 mesecev. Večinoma ji delam kašice, ki že imajo AM in dodam samo vodo (sem bolj lene sorte). Če ji kuham griz ali polento, pa ga kuham na vodi. Na krožniku ji potem dodam AM.

clock-img

01.06.2009, 21:48

clock-img

kat007

pencil-img

119

Jaz sem na pregledu pri 9 m vprašala P, če ji lahko začnem kuhat polento in te zadeve na KM, ker ful ne mara teh raznih linotov, ki se pripravljajo z vodo pa je rekla, da lahko.. samo da ji ni glih treba dat 2 dcl KM v flaško za zvečer (jo itaq dojim)... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem