writing-img

priprave na porod - mehčanje materničnega vrtu

clock-img

08.12.2004, 11:30

clock-img

smrček

pencil-img

699

Pozdravček!
Ali je katera obiskovala terapije za mehčanje in sproščanje materničnega vratu - akupunkturo? To priporočajo alternativni zdravilci po 35.t dosečnosti. Rezultat naj bi bil bolj sploščen in sproščen maternični vrat brez popadkov in bolečin. To metodo mi je priporočila celo moja G. Zanimajo me vaše izkušnje, če je katera že o tem kaj slišala? Hvala za vaša mnenja in odgovore in lep :zaspan: ,meglen dan.

clock-img

08.12.2004, 12:19

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

nisem še slišala. Menda naj bi imeli enak učinek čaj malinovih listov, čaj materine dušice in donat. :ups::ups::ups:

Lp Lunca

clock-img

08.12.2004, 12:23

clock-img

Anonimen

Tudi jaz za to še nisem slišla. Ampak če je ginekologinja tako rekla, je verjetno to slišala od nosečnic, a ne? Potem bo najbrž držalo.

clock-img

08.12.2004, 12:40

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Maternični vrat se zmehča sam ko je :duda: pripravljen za rojstvo.Brez popadkov in bolečin poroda ni ,tudi,če je maternični vrat zmehčan.

clock-img

08.12.2004, 13:33

clock-img

Anonimen

Ja, to itak. Ampak če bi jaz imela maternični vrat zmehčan, bi mogoče lahko rodila po naravni poti.

clock-img

09.12.2004, 09:29

clock-img

smrček

pencil-img

699

V čudeže sicer ne verjamem. Mislim pa da bi blo za probat, zgubit nimam kaj. Vam bom poročala, kako se to obnese.

clock-img

09.12.2004, 18:10

clock-img

Smeja

pencil-img

58

Kdo in kje pa naj bi to delal?

Sicer pa prvič slišim za kaj takega...

clock-img

11.12.2004, 17:08

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Maternični vrat se mehča na podlagi hormona (ne vem imena), ki ga ima vsaka ženska v sebi. Ni to odvisno od dajlajlame ali ne vem koga, ampak od vsake posameznice in njenega hormona posebej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem