cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pripravništvo in bolniška

clock-img

20.05.2009, 13:57

clock-img

mppk

pencil-img

1

Zanima me kako je s pripravništvom in bolniško? Opravljam pripravništvo na področju zdravstva, do konca imam še  slaba dva mseca ter sem zaradi rizične nosečnosti na bolniški.  Zanima me ali se mi pripravništvo prekine ali se normalno nadaljuje ko zaključim s bolniško? oz. kaj če bom do konca nosečnosti na bolniški? 
Svetovali so mi naj ostanem do konca na bolniški, ker po končamem pripravništvu nimam službe in pristanem na zavodu za zaposlovanje. Kaj se potem zgodi s pripravništvom, ker imam pogodbo samo do konca junija? Ali se lahko pogodba podaljša ali se prekine in spet pristanem na zavodu za zaposlovanje? 

clock-img

20.05.2009, 14:07

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Jaz sem bila med pripravniško na bolniški sicer zaradi zloma zapestja, ampak saj je vseeno. Meni so podaljšali pogodbo za toliko časa, kolikor sem bila na bolniški. Vprašaj delodajalca...

LP

clock-img

30.05.2009, 22:29

clock-img

martita

pencil-img

734

ko je pogodba sklenjena za določen čas, delovno razmerje preneha z iztekom roka. zaradi daljše opravičene odsotnosti se sicer pripravništvo lahko podaljša, vendar je to stvar dobre volje delodajalca. v primeru, da bi bila do izteka pripravništva na bolniški, torej najbrž tudi do porodniške, ti ga najbrž ne bodo podaljšali...vprašat ni greh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem