writing-img

prisotnost ginekologa pri porodu

clock-img

10.11.2006, 10:41

clock-img

majda12

pencil-img

183

Pozdravljene.MENE PA ZANIMA :RODILA BOM V SLOVENJ GRADCU IN ZRAVEN BOM IMELA GINEKOLOGA;A JE KATERA;KI JE RODILA V SG SPREJELA ENAKO ODLOČITEV IN KAKO SE JI JE ZDELO;DA PA NE BO DOLG ČAS BO POLEG TUDI MOŽ IN ANESTEZIST ZA EA:Z MALO SREČE BOMO ŽE DANES SPROŽILI POROD DRUGAČE IMAM ROK DEVETNAJSTEGA ENAJSTEGA:LP

clock-img

10.11.2006, 11:14

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ob meni sta bila samo moj fant in študentka na praksi. Kdaj je prišla še babca. Edino kar ti  lahko svetujem glede poroda je to, da se ne obremenjuj s folkom okol tebe. Ti misli samo na dihanje. Potem tud ne boš mislila kako te boli. Drugače  ti pa želim, da bi čim hitreje objela svojega user posted image . Pa čim lažji porod.

clock-img

10.11.2006, 15:45

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ko boš v akciji, te ne bo  brigalo kdo vse je prisoten, verjemi.

clock-img

11.11.2006, 00:19

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

se strinjam user posted image

clock-img

11.11.2006, 09:00

clock-img

majda12

pencil-img

183

Hvala za odgovore,zdaj pa še to,včeraj me je ginekolog pregledal če sem že kaj odprta pa to še nisem,rekel je da bo najbž malo razdražil in,da je lahko malo izcetka torej danes imam sluzast rjav izcedek,brez krčev ali kaj podobnega,prosim za kakšen spodbuden odgovor.Lpuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2006, 09:09

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

izcedek imas, kot je rekel G, ker je mal razdrazil.... sej imas rok sele cez 8 dni... ne skrbi, vse bo ok... jaz sem sla rodit brez popadkov ali kakrsnihkoli drugih znakov da bom tisti dan rodila... no, razen to, da mi je pred ambulanto zacela odtekati plodovnica user posted image

hiter in lahek porod ti zelim

clock-img

11.11.2006, 09:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

se strinjam user posted image

Jauser posted image . Meni se niti sanja ne, kdo vse je bil tam; taprvič je bila menda polna soba, med drugim je bila zraven ena moja znanka na praksi, pa se je sploh ne spomnimuser posted image .

clock-img

11.11.2006, 09:23

clock-img

majda12

pencil-img

183

Hvala za odgovore,mi je kar lažje,ker ste ravno dosegljive še eno vprašanje,če ti porod sproži ali s tabletko ali predere mehur,a so potem umetni popadki ali se ti začnejo svoji.user posted image user posted image user posted image      

clock-img

11.11.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

JAz sem imela 2 babici in ginekologa pri porodu. Zelo sem bila vesela, da je bil tudi gin. prisoten, saj me je spremljal celo nosečnost.
JAz sem na porodno mizo prišla skorajda brez svojih popadkov. Predrli somi mehur in našopali z umetnimi popadki, ki so se takoj intenzivno začeli. Rodila sem čez eno urco user posted image

clock-img

11.11.2006, 15:02

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

meni so dali umetne popadke v zilo oz. so mi doziral postopoma... na koncu se je izkazalo, da manjsa je bla doza, mocnejsi popadki so postajal... vse skupaj je trajalo 4 ure...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem