writing-img

pritisk

clock-img

15.12.2005, 09:35

clock-img

Anonimen

Na prvem pregledu sem imela pritiska 140/80, kako bi se ga dalo naravno, s kakšnimi zelišči znižati, da nebi škodilo otročku.

LP

clock-img

15.12.2005, 09:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

meni je rekla G veliko počitka, brez stresa, uravnotežena prehrana z veliko sadja in zelenjave, brez konzervirane hrane in čim manj soli. user posted image

clock-img

15.12.2005, 09:39

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Draga moja, pomaga samo počivanje, pa hrana z manj oziroma nič soli, veliko pit pa bo šlo, pazit na kile, vmes med tednom kakšen sadni dan.

Če si imela pri zdravniku tak pritisk še ni nič strašnega, meni je ginekolog dejal da je mirodajno tisto kar si nameriš doma, ker vsaka nosečnica ko pride v ambulanto ima malo višji pritisk, saj veš malo nervoze pa čakanje...

Želim ti čim manj težav in lep pozdrav

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

15.12.2005, 09:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

aja, pa poskusi si tudi doma redno ob določenih urah meriti pritisk, ker je možno, da si imela povečanega samo tam zaradi razburjenosti. meni se je to zgodilo, čeprav imam spodnjega še vedno povišanega.

clock-img

15.12.2005, 09:43

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Kar se tiče domačih zdravil pa česen zbija pritisk-kakčen strok ali dva v solato

clock-img

15.12.2005, 09:55

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Proti koncu moje nosečnosti sta moja starša praznovala 25 let poroke user posted image
Si lahko predstavljaš kakšna sem bila ob 2h zjutraj - noge sem imela tako otečene, da sem komaj hodla... Pa še ves dan smo papcali samo težko hrano - npr. pršut, ... user posted image in naslednji dan pregled pri G - pritisk 140/100!!!   user posted image in G ni bil preveč zadovoljen (saj je itak vedel za zabavo) user posted image , pa sem kakšen dan ali dva počivala pa je bilo OK.. je pa vseeno vztrajal, da si kakšen teden ali dva merim pritisk vsaj 2-3x na dan... user posted image

clock-img

15.12.2005, 10:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

bobek, saj proti koncu nosecnosti je kar pogosto, da se zvisa pritisk. ampak takoj v zacetku pa ni ravno ok. user posted image moja prijateljica je sla prej rodit, ker je imela par dni pred rokom povečanega, pa še zatekala je ful.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem