cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pritožba na podaljšanje porodniške

clock-img

03.01.2008, 20:42

clock-img

pupa06

pencil-img

95

Zanima me, tiste, ki ste dodatno oddale vlogo za podaljšanje porodniške (naknadnih 90 dni) in ste dobile zavrnjeno, potem pa ste se pritožile, kdaj ste dobile odgovor od komisije.

Sem mal nejasno napisala user posted image  Jaz sem dala pritožbo in že en mesec čakam, pa nič user posted image  Kako je bilo pri vas ?

clock-img

04.01.2008, 14:20

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Kako misliš naknadnih 90 dni? Še dodatne tri mesece k že podaljšani porodniški ali samo podaljšanje porodniške po preteku le-te?

clock-img

04.01.2008, 17:22

clock-img

pupa06

pencil-img

95

Sem vedela, da sem čudn napisala. Skratka, podaljšana porodniška (90 dni oz. 3 mesece). Najprej si eno leto doma, potem pa če imaš zdravstvene težave z otrokom imaš pravico uveljaviti še te 3 mesece za nego otroka. Na te tri mesece sem mislila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem