writing-img

pritrditev LCD TV-ja na steno

clock-img

30.01.2008, 10:33

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

Zanima me s čem imate pritrjene LCD-je na steno? A ste kuple tiste dodatke za nasteno pritrdit ali ste s čim drugim pritrdili?user posted image
Pa še neki me ful jezi in sicer vsi ti kabli og Tv-ja pa modema, ki pol visijo po steni. Vidim, da imajo eni tudi TV-ja na stenah pa od nikoder nobenih visečih kablov.user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

30.01.2008, 10:38

clock-img

Anonimen

Midva mava sicer plazmo, sam sva dubla pribor za pritrditev na steno zraven.
Sam je nimava na steni, je kar na stojalu.
Kar se pa kablov tiče.....al že prej dozo nardiš tako visoko, al majo pa recmo čez steno ploščo leseno od omare in so kabli skriti. Lahko sicer kanal nardiš, sam tisto tud ni lepo. Najlepš je če maš že doze tolk visoko.

clock-img

30.01.2008, 11:01

clock-img

Anonimen

Mi2 imava plazmo tudi na steni. Običajno se nosilec  kupi posebej, pa niti ni tako poceni. Še posebej za večje dimenzije plazem ali LCD-jev. Da ni kablov vidnih moraš imeti že pren narejeno napeljavo za LCD oz. plazmo, da je v določeni višini.

Drugače pa lahko kupiš tudi kakšno stojalo, jaz sem za LCD v  spalnici na e-bayu zlicitirala sledečega za 22 eurov user posted image
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem