writing-img

pritrditev na strop

clock-img

04.12.2013, 17:18

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

A ima mogoče kdo kakšno idejo, kako s stropa obesit okraske? gre za steklene bunkice, v katere grejo čajne lučke, tko da mislim, da varianta, da bi samo prilepila (s selotejpom) odpade. Vrtat v strop, da bi namestila 'ušeska' seveda ne smem. Vsaka ideja dobrodošla user posted image

clock-img

04.12.2013, 17:22

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Patafix?

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

04.12.2013, 17:25

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Patafix?

glede na to, da kroglice visijo z vrvice, ima pomoje vrvica premalo stično površino, ali? mislim, bi dejansko lahko štik nalepila na strop s patafixom?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.12.2013, 17:31

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

če lahko kako špago potegneš preko stropa, pa da dol visijo iz špage. Špago pa na obeh straneh pritrdiš nekje, ko pač lahko, brez vrtanja.

clock-img

04.12.2013, 17:47

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

če lahko kako špago potegneš preko stropa, pa da dol visijo iz špage. Špago pa na obeh straneh pritrdiš nekje, ko pač lahko, brez vrtanja.

hvala! sem prihajala do podobnega zaključka - itak bojo v kotu, kar pomeni, da lahko špago obesim čez kot na navadne samolepilne 'kljukice' user posted image potem pa obesim s špage. teža se bo pa itak prerazporedila, tko da ne bo ful teže na kljukicah.

clock-img

04.12.2013, 17:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

prosim user posted image

clock-img

04.12.2013, 18:25

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Tudi jaz mislim, da patafix ne bi "držal" samo vrvico, zato je res najbrž bolje , da vrvico naštimaš na te samolepilne kljukice. Vendar če gre to za tiste, ki jih imam jaz v mislih, je tisto lepilo zadaj na kljukicah takšno bolj slabo , zato, predlagam, da pod kljukice , da bodo bolj ziher ostale prilepljene na steni, prilepiš...patafixuser posted image - pa ne delam reklame zanj , res ne .user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

05.12.2013, 14:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zakaj pa ne smeš v strop vrtat? sej pol zagipsaš in prebeliš, ko greš ven..

p.s. jaz mam tko v kotu en kavelj na stropu (tud najemno stanovanje) - je že bil od prejšnjega najemnika in se nisem nič pritoževala user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 5.12.2013 14:35:47 >

clock-img

05.12.2013, 15:52

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

ne se hecat s patafixom, vse ti bo dol poletelo pa še madež na stropu boš nardila- preverjeno...

clock-img

05.12.2013, 17:07

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

no, sej Patafixa tule nimamo, sem mislila na nekaj podobnega pač user posted image

kakorkoli, našla sem samolepilne kljukice za na strop, ki držijo '1 pound'. in noben moj okrasek ne pride niti blizu temu (ja, no, tehtat sem jih šla!), tko da se od včeri zvečer sušijo, zdej bom pa počasi obesla stvari gor user posted image

@mateyka - mam to v pogodbi zapisano... nobenega vrtanja in zabijanja na lastno roko. lahko bi se verjetno zmenila z vzdrževalcem, sam mi ga je glupo klicat samo zato (čeprov je res fejst. hm....) Kakorkoli, mam 7 komadov okraskov, kar bi pomenilo 7 kljukic, in... no ja. ne bi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem