writing-img

privat vrtec

clock-img

20.03.2006, 20:35

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za plačilo vrtca padem žal v najvišji razred. Slišala sem, da znajo bit privat vrtci oz. vrtci brez koncesije celo cenejši, saj vsi plačujejo enako.
Ali mi lahko kdo pove kje so taki vrtci v Ljubljani?

clock-img

20.03.2006, 20:37

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Privat vrtec in vrtec brez koncesije pa ni isto. Če je brez koncesije, potem je to na črno, saj kolikor jaz vem ne moreš kar tako odpreti vrtca. Ti mora država dovoliti, da opravljaš to dejavnost, a ni tako?

A si mislila privat varstvo?

Edini privat ki ga jaz poznam je Waldorfski vrtec.

clock-img

20.03.2006, 20:42

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ne, mislila sem pač na zasebne vrtce, ki imajo vsa dovoljenja za odprtje, pa ali je to s koncesijo ali brez.

clock-img

20.03.2006, 20:45

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A si probala na spletni strani od ministrstva za šolstvo?
Vrtci so njihova domena.

clock-img

20.03.2006, 20:46

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Evo, sem ti poiskala.
Tu imas sezname vseh vrtcev v Excel datotekah.

http://www.mss.gov.si/index.php?id=155

clock-img

22.08.2006, 01:09

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

vrtec pingvin je v ljubljani in potem vrtec montessori. ostalih pa v lj ni, da niso krščanski. v sloveniji je okoli 10 privat vrtec. potem je mali princ v domžalah, ki z mesecem januarjem2007 odpira nove prostore v kamniku in potem je še en privat v novem mestu, če se ne motim.

tako kot je rekla kolegica gori, je privat vrtec lahko v popolnoma zasebni lasti ali pa z koncesijo, v vsakem primeru pa ga mora država odobriti, ker so določeni normativi ( prostorski, zaposleni..itd ), ki jih mora izpolnjevati.

clock-img

30.08.2006, 16:15

clock-img

Taj

pencil-img

163

Hojuser posted image ,

mi se zanimamo za vrtec Pingvin. Če boš karkoli koristnega izvedela o njem ali katerem drugem privat vrtcu v Lj, bi bila zelo vesela, če mi to sporočiš ali pa objaviš na forumu. Se že nekaj časa trudim kaj izvohat, pa ne gre. Sicer je bil user posted image  že dogovorjen z ravnateljico, da nama malo predstavi program, a je tisti zmenek odpadel. Se bomo morali še malo potruditi....

Hvala že vnaprej in veliko sreče pri iskanjuuser posted image .

Lpuser posted image , T.  

Če hočeš biti srečen, bodi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem