cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prošnja ugodno rešena

clock-img

11.03.2005, 16:36

clock-img

Pepa-2

pencil-img

189

pozdravljene!
ves teden nisem bila na RR, ker smo bili na smučanju (no, nekateri, drugi pa smo bili vlečna služba za sanke). no, prav lepo nam je bilo. sem vas malo pogrešela...:)
ko smo prišli domov pa nas je čakalo presenečenje. moja prošnja za podaljšanje porodniške je namreč....uh, dobro, ne, odlično rešena. še tri mesece... ob tem pa veliiiko telovadbe. porodniško imam tako podaljšano do 16.6., nato pa za en teden v šolo in spet počitnice do septembra. takrat pa bomo že toliko stari, da bomo šli k babici v varstvo. jupi, kako je mami vesela... pa lep dan vsem

clock-img

11.03.2005, 16:48

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

:bravo::bravo::bravo::rozica:

clock-img

11.03.2005, 16:54

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

:bravo::bravo:superca:bravo::bravo:

clock-img

11.03.2005, 18:00

clock-img

Gina

pencil-img

12402

:bravo::bravo:Super!

Tea D., a si ti nik spremenila, ali se mi samo zdi, da je ista slikica?

clock-img

11.03.2005, 18:38

clock-img

Spark

pencil-img

1863

oprosti, nisem sledila. Ali mi lahko poveš razlog, zakaj si zaprosila za podaljšanje?

Lp:metulj:

clock-img

11.03.2005, 20:01

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Gina,

spremenila. Sem se starega naveličala, pa tale bolj navihano zveni. Sem se pa spomnila na njega, ko sva s Hano poslušale CD- Pika Nogavička.

L.p.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem