writing-img

problem-ček- nujno

clock-img

21.07.2006, 11:29

clock-img

klavdyk

pencil-img

506

hojla,
se opravičujem če je podobna tema že bila. Zadnjo M se imela konec maja. ko bi jo mogla junija dobiti pa sem jemala 4 dni Primolut-nor za prestavitev menstruacije. zdaj sem pa naredila test in je pozitiven. ali lahko vplivajo tablete na mojega babya

hvala

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

clock-img

21.07.2006, 11:49

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pomojem ne bi smelo. Vseeno pa se posvetuj z svojim gin.
Pa prijetno nosečnost user posted image

clock-img

21.07.2006, 12:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mislim, da ne. Čestitke za pozitiven rezultat user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2006, 13:13

clock-img

koala

pencil-img

5539

Oprosti, ne bi te želela strašiti, pamka na priloženem listku piše, da je treba pred jemanjem Pimolut-nor-a izključiti nosečnost in da je v nosečnosti kontraindiciran.

Jaz bi definitivno stopila do G in razložila v čem je problem.
Pa srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

21.07.2006, 13:19

clock-img

koala

pencil-img

5539

ŠE enkaj, kar citiram priloženega listka:
....Če posebne okoliščine to zahtevajo, lahko menstruacijo odložimo ali pa sprožimo prej. Mnogo bolje pa jo je premakniti na zgodnejši čas s progestagen-estrogensko kombinacijo, ker je zanositev praktično izključena zaradi zavrtja ovulacije. Nasprotno temu, odlaganje menstruacije zahteva uporabo Primolut-nor v času, ko je zahtevana izključitev nosečnosti s trenutno poznanimi metodami problematična. Ta metoda je primerna samo takrat, ko je zanositev v ciklusu, ki ga podaljšujemo, DOBESEDNO IZKLJUČENA.

Pojdi k ginekologu!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

clock-img

21.07.2006, 13:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Vsekakor se posvetuj s tvojim G ali pa kar s osebnim zdravnikom.

clock-img

21.07.2006, 13:44

clock-img

klavdyk

pencil-img

506

hvala za odgovore

sm klicala danes za pregled-pa mi je rekla sestra, da naročujejo šele septembra-če imam pa težave pa naj pridem prej. bom verjetno vprašala v lekarni, če je lahko kaj narobe. sem brala nekje na enem forumu, da dajejo G Primolut za nosečnost al tako nekako.
a mogoče ve katera kaj o tem?

lp

clock-img

21.07.2006, 14:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Meni je moja G dala primolut za tri M ,ker mi po SICI ureja nazaj ciklus,ker se mi je zmešal.Tabletke začnem jemati 16.dan od M in jih pijem deset dni.Če ne nastopi krvavitev po 2-3 mi je naročila naj pridem na test,da izključimo nosečnost in šele pol lahko nadaljujem z tabletkami.Torej posvetuj se raje z G da ne bi bilo kaj narobe z vajino user posted image .In iskrene četsitke za user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

21.07.2006, 15:41

clock-img

koala

pencil-img

5539

Pri nosečnosti ga ginekologi sigurno ne predpisujejo, saj je tudi v priloženam listku eden izmed razlogov za prenehanje jemanje Primolut-nor tudi nosečnost.
Rekla si, da si poklicala ginekologinjo pa si povedala v čem je problem, saj v lekarni ti lahko svetujejo, a mislim da je najbolj obrniti se na lečečega ginekologa.

Nisem vedela

clock-img

21.07.2006, 17:03

clock-img

Bety

pencil-img

546

Mah, 4 tabletke ne bodo naredile cirkusa....ti čestitam na nosečnost in vse bo OK!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem