writing-img

prof. sloven. jezika in književnosti

clock-img

10.10.2008, 20:51

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Prejšen teden sem naredila zadnji izpit na faksu user posted image in ker se počas spravljam nazaj v službo, me zanima kateri plačilni razred me čaka po ta novem.
Torej: učiteljica slovenščine (VII. stopnja) v osnovni ali srednji šoli. Hvala!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

10.10.2008, 21:38

clock-img

darja72

pencil-img

614

30.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

10.10.2008, 21:52

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Hvala. Torej 1472 bruto, če se ne motim?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

16.10.2008, 08:10

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kako to da imajo vzgojiteljice 31. razred s končano 5. stopnjo izobrazbe?Seveda malo pred penzijo.Kje je tu pravica!?

clock-img

16.10.2008, 11:04

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Meni tudi to ni jasno, kako sta lahko npr. profesor, ki je končal UNI in vzgojiteljica, ki je hodila na faks eno leto manj, v začetku v istem razredu? Je pa res, da lahko profesor napreduje za več - sicer.

No iz teh in še nekaterih drugih razlogov grem jaz ven iz šolstva. Nekaj časa bom še, ker začetna plača je, roko na srce, zelo dobra. Oziroma - moram povedat, da sem v šolstvu ostala brez službe in da delam s sedmo stopnjo trenutno na delovnem mestu za srednjo šolo, pa še to 75% delovni čas (poleg tega, da delam magisterij - da ne bo pomote, v šolstvu nikoli več, čist ena druga smer). Zraven pa še, trenutno zastonj, pomagam v podjetju, ki se je ravokar odprlo.

In če bi imela možnost, kolikor poznam razmere, bi še vseeno šla nazaj v šolo - samo če bi bile službe zagotovljene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem