writing-img

proklik

clock-img

22.02.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

a ima katera ta program?? kje ga dobim??

se mi ne ljubi več dajat za provizije in stati v vrsti..

clock-img

22.02.2006, 10:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Koliko je meni znano, Proklik je za pravne osebe, za fizične je Klik. Dobiš ga na banki, kjer dobiš tudi čitalec za kartico. Pa provizijo še naprej plačuješ.....user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

22.02.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

aja, no.. pol pa klik.. nisem vedela, da je to razlika..

a da provizija je pa še vedno??user posted image

clock-img

22.02.2006, 10:26

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Čitalec za kartico ni nujno potreben, saj lahko delaš tudi brez njega. Zasebni ključ imaš pač nameščen na računalniku. Jaz osebno nimam čitalca vse mam na računalniku, naredila pa sem si tudi kopijo zasebnega ključa na disketo, tako da klik lahko uporabljam tudi na drugem računalniku.

< Sporočilo je popravil hafi -- 22.2.2006 10:27:15 >

clock-img

22.02.2006, 10:30

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Enako kot   hafi.

clock-img

22.02.2006, 11:09

clock-img

Miloš

pencil-img

35

pri nlb se prijaviš na banki za 5000 sit, pol pa klik uporabljaš
preko enega računalnika, če pa hočeš pol še kje drugje, pa narediš en postopek z disketo, pa gre...

pri skb je malo ceneje, tut provizije, pa imaš čitalce kartic, pa ena gesla, pol pa zmeri drugo geslo uporabiš, priključiš pa se lahko na katerikoli računalnik, samo da ima internet...

clock-img

23.02.2006, 07:31

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pri skb je tako kot je miloš povedal, mislim da je 50 sit provizije in mislim, da je tud dovolj varovano zaradi menjave gesel.. pozanimaj se na svoji banki, vsekakor boš pa vse kar potrebuješ dobila na banki

clock-img

23.02.2006, 09:31

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja provizija je, vendar bistveno manjša: mislim da za klik 30 sit, za proklik je pa 60 sit. Če to še drži, saj pošilja zdaj banka bremenitve na prokliku enkrat mesečno, pa se mi še ni ljubilo preračunavati.  Je pa bistveno ceneje od 410 sit  za položnico na NLB.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem