writing-img

prometej

clock-img

19.01.2005, 10:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

Je katera naročena na njihovo revijo? Jaz sem in še vedno nisem dobila nove številke. A vedno tako dolgo traja, da revijo blagovolijo poslat? Že prvič sem jih morala spomnit.

Lp

clock-img

19.01.2005, 11:52

clock-img

india

pencil-img

5342

Sem bila naročena, a sme vedno zeloooo dolgo čakala preden so jo poslali in potem sem jo odpovedala, saj če jo rabim, oz. mi je všeč vsbina, jo kupim v trafiki!

:miska:LP, :miska:

clock-img

19.01.2005, 13:01

clock-img

puri

pencil-img

2171

Kolk pa stane ta revija, ker sem jaz tut bolj ustvarjalne narave? A je kaj pametnega notri?

lp:)

clock-img

19.01.2005, 13:19

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ej to pa nisem vedela, da jo tudi tukaj pri nas prodajajo. Škoda.

Puri glede vsebine revije, pa ne vem točno. prvo številko sem prejela decembra in noter ni bilo bogve kaj-sem pričakovla kaj več in lepšega. Upam, da bodo naslednje lepše in boljše.

clock-img

19.01.2005, 14:39

clock-img

polona2

pencil-img

2144

A misliš revijo Atelje:zmeden:, jaz jo redno kupujem in se mi zdi zelo kvalitetna v primerjavi z Unikatom:(, ki sem ga skenslala, Atelje se lahko mirno kosa s tujimi Hobby-art revijami:bravo:, glede dostave izvoda pa pokliči njihovo naročniško službo, pa ti bodo povedali kako in kaj, lp:rozica:!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem