cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prometna nesreča

clock-img

25.11.2004, 22:24

clock-img

bebica

pencil-img

129

Danes je avto, ki je vozil pred mano zbil žensko na prehodu za pešce in odpeljal naprej:hudicek:. Gospa je padla na tla in kar kmalu vstala ter odšla naprej. Jaz sem iskala gumb, da odprem okno (in ker imam nov avto, ga v tisti paniki nisem našla :zmeden:), da bi gospo vprašala, če rabi pomoč. In ker je takoj vstala in odšla (v vzvratno ogledalo nisem gledala) sem si mislila, da je bolje da hitro ulovim krivca in si zapomnim reg. št. Gospod je še nekaj km vozil pred mano in to zelo počasi. Doma sem nato poklicala na policijo in zadevo prijavila. Hvala bogu so bili policaji dokaj blizu nesereče in očitno je bilo kar nekaj očividcev, tako da so krivca prej kot v pol ure ulovili, gospo pa z rešilcem odpeljali v LJ. Policaj me je nato še enkrat poklical in si zapisal podatke,če bo potrebno pričanje na sodišču.
Dogodek mi sploh ne gre iz glave in imam ful slabo vest, ker nisem pomagala ponesrečenki. Policaj mi je povedal, da je krvavela, ampak jaz nisem nič videla. Totalno sem bila zmedena in res nisem vedela kaj naj naredim.
Upam, da je z gospo vse vredu. Enega :angel:zanjo, ker se mi res smili.
Mi je kar malo bolje , ker sem se tudi vam zaupala.
Pa srečno vožjo vsem!

clock-img

25.11.2004, 22:32

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Ne rabiš imet slabe vesti ,saj si pomagala. Kaj pa, če ne bi bilo drugih očividcev? Tvoje obvestilo bi bilo ključno. Upam, da gospe ni kaj hujšega.

L.p.

Tea

clock-img

25.11.2004, 22:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da si ravnala prav. Vem, kakšna panika te obide, ko si priča prometne nesreče. Jaz sem bila tako pretresena, ko sem videla nesrečo na AC, da nisem znala po telefonu povedat, kaj se dogaja, ko sem poklicala na 113:ups:. Pa ni bilo nikomur nič, na srečo je bila samo materialna škoda, in še udeležena nisem bila - pa me je čisto iz tira vrglo.

clock-img

26.11.2004, 07:25

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Saj si pomagala dobit povzročitelja.

Lp Lunca

clock-img

26.11.2004, 08:13

clock-img

Anonimen

Hojla,saj si ji pomagala na drugačen način,prijavila si krivca nesreče.Kar mirno vest imej,dobro delo si naredila.Pomiri se in lep dan ti želim Neva:rozica:

clock-img

26.11.2004, 08:29

clock-img

Anonimen

Ja, res si pomagala. Vprašanje, če bi kdo sicer videl registrsko številko. Nesrečo že, da pa bi bil kdo toliko priseben in zapomnil registrsko, pa je vprašanje.

clock-img

26.11.2004, 18:07

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

saj si pomagala:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem