writing-img

prometrium

clock-img

20.11.2007, 19:38

clock-img

maja24

pencil-img

2514

A mogoče kera ve a se Prometrium da dobit tut v Avstriji al ga majo sam v Italiji.

clock-img

20.11.2007, 19:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2007, 19:55

clock-img

PAJO

pencil-img

771

kaj je to,zakaj se to uporablja,hvala,ana

clock-img

20.11.2007, 20:01

clock-img

Anonimen

Jaz sem plačala za Utrogestan v Mariboru 8 evrov.

clock-img

20.11.2007, 20:20

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Če se ga dobi v AUS ne vem. Meni ga je predpisal G v Postojni in me poslal ponj v lekarno v ITA k dr. Čermelju (Via de Prosecco 3; Opčine).Mogoče zato, ker je bilo bliže.
Tudi sama nisem G nič vprašala kakšno funkcijo prometrium ima.Mi je pa potem tiara123 prijazno razložila, za kaj pomagajo:"to so tablete za dodajanje progesterona po ovulaciji, če rumeno telesce ne deluje pravilno!"

clock-img

22.11.2007, 12:36

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Prometrium se dobi samo v I, v A pa Utrogestan. Sta pa to isti zadevi (pač progesteron).

Maja24 pa ga jemlje kot podporo plodu v nosečnosti (za tiste, ki ste spraševale, zakaj se uporablja). Ga pa predipšejo tudi za kaj drugega.

clock-img

22.11.2007, 14:02

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

IZVIRNO SPOROČILO: ajam27

Če se ga dobi v AUS ne vem. Meni ga je predpisal G v Postojni in me poslal ponj v lekarno v ITA k dr. Čermelju (Via de Prosecco 3; Opčine).Mogoče zato, ker je bilo bliže.
Tudi sama nisem G nič vprašala kakšno funkcijo prometrium ima.Mi je pa potem tiara123 prijazno razložila, za kaj pomagajo:"to so tablete za dodajanje progesterona po ovulaciji, če rumeno telesce ne deluje pravilno!"

Me veseli, da sem pomagala
Meni ga je tudi G predpisal in sem ga šla iskat v Italijo. Kot rečeno, v Italiji je to Prometrium, v Avstriji je Utrogestan, v Sloveniji pa Dabroston (čeprav ta očitno ni toliko učinkovit, saj nas sicer ne bi pošiljali v Italijo oz. Avstrijo.)

Vsi pa so torej za isto stvar...

clock-img

22.11.2007, 14:12

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Maja24 pa ga jemlje kot podporo plodu v nosečnosti (za tiste, ki ste spraševale, zakaj se uporablja). Ga pa predipšejo tudi za kaj drugega.

Ja, uporabljajo ga tudi user posted image , z istim razlogom, da dodaja hormon progesteron v prvi tretjini nosečnosti, saj pomanjkanje progesterona lahko povzroči ss.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem