writing-img

promod

clock-img

11.10.2008, 19:53

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ena vprašanje. Ravno gledam neko stran promod pa me zanima, a vse kar je npr na tej spletni trgovini ali prodajajo to tudi v navadnih trgovinah?

Ali je promod tudi v celju in kje? Verjetno v cityu

Pa še glede cen? Meni se ne zdijo full visoke ali so cene pri nas iste ali so višje?

clock-img

11.10.2008, 20:06

clock-img

facka

pencil-img

789

V CE je v City centru, cene so pa enake kot na spletu, sem preverila za eno torbico. Edini problem, ki ga  vidim je, da skoraj zelo težko dobiš št. 42, ali pa je vse pobrano. Sej ne vem, kje živi ta modna industrija, a mislijo, da nosimo vse cifre 36user posted image

clock-img

11.10.2008, 20:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Je v City Centru, ja (spodaj, malo naprej od Zare proti sredini), cene so iste kot na netu. V trgovini sicer nimajo vsega, kar je tu gor, se pa vseeno splača it pogledat, lepe stvari imajo.

clock-img

11.10.2008, 20:48

clock-img

Anonimen

V trgovini sicer nimajo vsega, kar je tu gor, se pa vseeno splača it pogledat, lepe stvari imajo

Res je.
Ceprav jih moras znat kar nosit...na sliki mi je full oblek lepih, v resnici mi pa nekak ne sedejo user posted image

clock-img

11.10.2008, 20:53

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

V trgovini sicer nimajo vsega, kar je tu gor, se pa vseeno splača it pogledat, lepe stvari imajo

Res je.
Ceprav jih moras znat kar nosit...na sliki mi je full oblek lepih, v resnici mi pa nekak ne sedejo user posted image

Se strinjam, da te cunje moraš znat nosit. Promod ma svoj stil. In če si hočeš kupiti kaj pri njih, moraš meti kar nekaj samozavesti. Katere pa meni kar krepko primanjkuje. user posted image  Cunje so mi pa res ful všeč. Mamo tudi mi v MS to trgovino, pa si samo očke pasem, kupim pa itak nič. Pa ne zaradi cen, ampak zaradi pomanjkanja samozavesti. Ker sem pač kura no. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.10.2008, 21:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Tanikaa, pri tvoji postavi pa res ne rabiš samozavesti. Koza. Kupi si nekaj, saj tak telešček rabi lepe cote, da ga krasijo. Pa ne vlečem se ti v rit......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.10.2008, 21:24

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tanikaa, pri tvoji postavi pa res ne rabiš samozavesti. Koza. Kupi si nekaj, saj tak telešček rabi lepe cote, da ga krasijo. Pa ne vlečem se ti v rit......

Samo brez pretiravanja. V rit pa se mi ne moreš vlečti, ker si že notri. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.10.2008, 09:36

clock-img

Spiria

pencil-img

197

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Se strinjam, da te cunje moraš znat nosit. Promod ma svoj stil. In če si hočeš kupiti kaj pri njih, moraš meti kar nekaj samozavesti.

Ma kaj pa vm, jaz nimam takega občutka... da bi bile te cunje tako posebne?
Ok, mogoče določeni modeli, ampak jaz tam dosti kupujem in  to čisto "normalne" kose - majčke, srajce, puloverje, krila so mi super...
Razne tunike in daljše  oblekice pa mi itak niso všeč, ne tu ne kje drugje, tako da to me niti ne zanima.

clock-img

12.10.2008, 10:08

clock-img

Anonimen

Meni se zdi tak malo ciganski stil in jih moras znati nositi, da ne zgledajo kot cunja na tebi.

clock-img

12.10.2008, 10:59

clock-img

CHICA 83

pencil-img

104

Ja promod je v city centru, in ga zelo priporočam, mogoče celo bolj v poletnem času, ker imajo noro dobre oblekice in krila. Vse kar je na netu imajo tudi v trgovini samo z rahlo časovno razliko, se pravi, da v trgovino kolekcijo dobivajo postopoma ne vse na enkrat.

YOU WANT IT, YOU GOT IT

clock-img

12.10.2008, 13:10

clock-img

Anonimen

Nekaj se že najde user posted image . Jaz sem si predkratkim privoščila

TO jakno in je super user posted image .

clock-img

12.10.2008, 21:57

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jaz sem se tudi nad njimi navdušila, v MB je tudi trgovina; imam ene hlače, čist normalne, in en pulover. Je pa res, da nekatere zadeve so malo odštekane. Kakšne hlače z extra širokimi hlačnicami recimo.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

13.10.2008, 21:14

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Meni se zdi tak malo ciganski stil in jih moras znati nositi, da ne zgledajo kot cunja na tebi.

Se ti res zdi? Mene so letos malo razočarali, ker imajo ful čudne obleke, ostale zadeve so bile ok, ampak obleke user posted image

Sem potem na srečo v eni drugi trgovini našla točno tako kot sem iskala  (tajlirano iz viskoze, ki lepo pade).

clock-img

13.10.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

Se ti res zdi?

Ja.
Na sliki lepe, v trgovini pa tako kot sem napisala...

clock-img

14.10.2008, 09:34

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Jaz si tudi v promodu še nikoli nič nisem kupila, pa ne zaradi tega ker mi ne bi bilo nič všeč ampak ker mi promodove cunje tako čudno stojijo....user posted image  Na sliki pa zgledajo vse tako lepo.

clock-img

14.10.2008, 19:49

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

----------------------
user posted image , jaz bi tudi user posted image
Drugače pa imam par hlač iz Promod, pa me vsi vprašujejo zanje.
Skratka cel Pomod nikakor, kakor tudi cel Mango ne, ampak malo tega, malo onega- pa dobiš dober stil user posted image . No, vsaj jaz, pa se oblačim skoraj samo na razprodajah.
Njihove oblekce pa so itak samo za kakšne lačne punce- lepe na pogled, obup pa, ko so na meni user posted image . In ko me vpraša prodajalka: "Ali je v redu?", pravim, da je, ampak ne na meni user posted image ... 

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 14.10.2008 19:51:55 >

ROŽICA

clock-img

14.10.2008, 20:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

----------------------
user posted image , jaz bi tudi user posted image

V živo je še bolj user posted image  user posted image  user posted image ! Res dober nakup, pa še draga ni (bila) user posted image .

clock-img

15.10.2008, 08:44

clock-img

aiwich

pencil-img

161

ima katera izkušnje z nakupovanjem prek interneta?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem