writing-img

prosim na par napotkov

clock-img

05.02.2007, 17:13

clock-img

Anonimen

z dragim sva se odločila,da je že čas zauser posted image  zdaj pa drage mamice oz.bodoče mamice najprej bi vas rada vprašla kako sploh do ugotovitve plodnega dne in koliko jih sploh je? Že vnaprej hvala za pomočuser posted image

clock-img

05.02.2007, 17:30

clock-img

soraja

pencil-img

114

user posted image user posted image nobena mi ne odgovoriuser posted image

clock-img

05.02.2007, 17:36

clock-img

soraja

pencil-img

114

sm se zmotila debatouser posted image  naj bi bil 14 dan po prvem dnevu zadnje M,sam nism sigurna,ker meni ni bilo to potrebno je kr brez pred priprv uspelo,čeprav potem......user posted image  ampak to je že druga tema...pa SREČNO

clock-img

05.02.2007, 17:47

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Soraja,
najbrž nobena ne odgovori, ker je to tako različno,
ene si merijo BT vsako jutro,ene le računajo, če imajo rednouser posted image ,
druge spet vedo po sluzi.....
Npr.jaz nikoli ne vem, ker nimam toliko redne user posted image ,tako da čisto približno predvidim....vprašaj še punce na temo "ne čakajoče na..." in "katera bo z mano tekla....."
Pa srečno!!user posted image

clock-img

05.02.2007, 17:56

clock-img

soraja

pencil-img

114

hvala citrončica,grem še tam probatuser posted image

clock-img

05.02.2007, 18:15

clock-img

soraja

pencil-img

114

jooooj tko sm jezna,ker bi se rada z vami pogovarjala pa še ne znam,ful se lovim,ker sm komi prvi dan tuki pa še 1. da se sploh kaj dopisujem prek računalnikauser posted image  brez zamere,če delam zmešnjavouser posted image

clock-img

05.02.2007, 18:24

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

soraja

Prav lepo pozdravljena med nami.Nič hudega,če še ti je vse skupaj novo in se ne znajdeš,saj se boš vse naučila.
Najbolje je,da res vneseš svoje podatke v ovulacijski koledarček na začetku RR,a če bosta pridna vsak drugi dan O ,,ne bosta zgrešila.

Želim vama,da čim prej zagledata user posted image ,pa javi se še kaj

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

05.02.2007, 21:15

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Pozdravljena, soraja!

Nič se ne opravičuj, se boš kar hitro navadila na pisanje postov tule gor...user posted image

Pomagat ti sicer ne znam, ti pa želim, da se boš kmalu pridružila user posted image debatam. user posted image

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

05.02.2007, 21:23

clock-img

soraja

pencil-img

114

ja sej počasi že gre,še kake 3 urce klepetanja pa bo jutri že bolj spretnouser posted image user posted image drugače pa hvala in želim vama,da sta srečna ob svojem sinčkuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem