cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim pomoč

clock-img

09.03.2008, 07:51

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Pozdravljeni!
Prosim vas za pomoč, imam namreč eno zelo neprijetno težavo. In sicer moj trimesečni sine je vseskozi moker. Prej ko je spal na boku so bile cunje mokre na boku, zdaj pa ko spi na hrbtu ima pa vedno moker hrbet. Kaj je narobe? Plenice sem poskusila namontirat že na precej načinov, ampak vedno steče mimo. Da ne pozabim napisat, plenica je pa skoraj suha. Kje je napaka?

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

09.03.2008, 07:58

clock-img

vesel

pencil-img

770

HMmmm.Probaj pleničko malo bolje privezati nanj in ne premalo,če ne pa zamenjaj druge plenice,ki so bolj vpojne. Kere plenice pa sploh maš??

druzina je zame vse!!

clock-img

09.03.2008, 08:28

clock-img

misar

pencil-img

1892

jaz sem ugotovila glavno napako pri nas, zakaj pride mokra. kadar je plenica premajhna. probaj z večjo, men je to pomagalo, sploh nisem več vedela kaj naj naredim.

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

09.03.2008, 08:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

pri nas je bil ponavadi tudi problem, ko je bila pleniška premajhna. Drugače pa priporočam Pampers activ fit, pa dobro jih zategni, da je res prostor samo za 1 prst. ker eni delajo tudi to napako, ker se bojijo, da bi jh pleničke tiščale. Aja pa še to pazi, da so volančki pri robu pri nogicah res obrnjeni na ven.

clock-img

clock-img

vesel

pencil-img

770

Se strinjam!

druzina je zame vse!!

clock-img

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Sem pozabila napisat. Težak je 6140, uporabljava pa pamperske trojko. A res misliš da bi mogla it na štirico???!!

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

09.03.2008, 08:33

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Aja še to, kile na pakiranjih ponavadi niso čisto ustrezne, moraš ponavadi prej menjat.

clock-img

09.03.2008, 08:46

clock-img

dido

pencil-img

77

Premale pleničke. To se je dogajalo tudi nam, sedaj pa smo menjali in je bilo takoj OK.

clock-img

09.03.2008, 08:49

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Sej lahko se bo zdelo smešno...smo pr nas je pomagalo. Ko mu fiksiraš pleničko pazi, da ima luleka položenega dol. Pr nas je pomagalouser posted image

clock-img

09.03.2008, 08:51

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

...kr na sredini je plenica najbolj vpojna.

clock-img

09.03.2008, 09:23

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

Jaz definitivno priporočam MOLTEX plenice, ki so eko, nebeljene in zato tudi bolj prijazne otročku. Če povohate mokro pampers in tole, vidite v čem je razlika...ne vem kaj se tolko propagorajo te pampers, ki so strupene za znoret... MOLTEx eko dobite v Mullerju.
lp, PP1

clock-img

09.03.2008, 10:41

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: TinaUros

Sej lahko se bo zdelo smešno...smo pr nas je pomagalo. Ko mu fiksiraš pleničko pazi, da ima luleka položenega dol. Pr nas je pomagalouser posted image

jp! prvo luleka doluser posted image

clock-img

09.03.2008, 20:21

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Imamo isti problem...user posted image .Sem zamenjala že nekaj plenic, pa je premočilo pri vseh, razen pri pamperskah. Smo probali lulčka dol,pa previjala sem ga redno na 4 ure, pa še je ponoči premočilo. Sem šla na večje plenice, pa istouser posted image
Sm bla ful proti pamperskam, ampak očitno bo za ponoči moraluser posted image  kr te imeti na ritki. Imajo pa tudi pleničke Sleep&Play, ki so namenjene za noč.  

clock-img

09.03.2008, 21:23

clock-img

Anonimen

Kaj pa če so prevelike plenice, pa niso dovolj oprijete?
Glede na to, da praviš, da plenička ni polulana očitno steče mimo user posted image

Moja puža ima dobrih 6m, 7kg in uporabljam plenice št. 3. Pa niti še ne razmišljam, da bi šla na 4. Ko sem ji enkrat že poskusila 4. je bilo preohlapno okrog nogic.

clock-img

09.03.2008, 22:32

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ejjjjjjjjjjjj...lulčka moraš navzdol obrnit! mogoče je zato skoz moker...naš oči, je včasih pozabil..ko ga je previl, takoj sem vedela, da ni lulčka dol obrnil...

clock-img

10.03.2008, 16:57

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Naj vam sporočim veselo novico. Res sem šla kupit večje pleničke in z veseljem sporočam da danes do tega trenutka ni še nič premočilo. Hvala vam za pomoč!! Kdo bi si mislil, da bom morala pri treh mesecih že uporabljati štirico, pa sploh ni bajsek. Hvala še enkrat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem