writing-img

prosim svetujte

clock-img

30.04.2008, 17:17

clock-img

Anonimen

Že dlje časa imam v spodnjem delu trebuha bolečine, vceraj oz danes se mi je bolečina prestavila na levo stran. ko sedim me ne boli, ko hodim ali ko ležim pa me boli, ko se dotaknem z roko čutim bolečino od znoraj. Ali bi morala obiskati zdravnika?

clock-img

30.04.2008, 17:22

clock-img

Anonimen

Vsaj pokliči ga. Že danes. Zdaj bodo itak prazniki, tako da... Kar.

Pa srečno. user posted image

clock-img

30.04.2008, 18:38

clock-img

LARA25

pencil-img

75

Pri prvi nosečnosti sem imela jaz podobne težave, spodaj me je zbadalo, bolelo enkrat na eni drugič na drugi strani. ginekologinji sem povedala, pa je rekla, da ni nič hudega, da plod leži nisko in da se moram na to bolečino navaditi. res sem se in ko sem rodila je bilo z malim vse v redu, z mano pa tudi. slišala pa sem, da je to za manjše postave čist normalno in jaz sem bolj pri ta malih - 160 cm.user posted image  Vseeno pa to omeni na pregledu

clock-img

30.04.2008, 19:40

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mene je tud v začetnih mesecih ščipal v spodnjem delu trebuha, pa sm nekje prebrala, da se tako čuti maternico, ki se razteguje. ampak vseeno preveri pri G, te bo najbolj strokovno potolažiluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem