cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za mnenje

clock-img

01.06.2005, 11:01

clock-img

kylie

pencil-img

47

zdravo,

javila sem vam že da sem imela :modri:na mini BC, po treh dneh sem probala še CB in je bil pozitiven :modri:. Zdaj pa: ena članica je rekla, da se ji je zgodilo, da ji je test pokazal, da je noseča, potem pa ni bila, ampak je bila samo plodova vrečka, ploda pa ne. Kaj če imam jaz tudi to?

zdaj sem pa res v dvomih!:zmeden2:

kaj mislite?

clock-img

01.06.2005, 11:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Žou je tko, da do prvega pregleda ne morš vedt..:zmeden:

clock-img

01.06.2005, 11:24

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Kylie ne smeš zdej tako študirat, ker potem je vse skupaj brezveze, razumem, da te je strah, ampak zdej se moraš veselit:modri::roza: in da je ratalo in da si srečka:nosecka: in da nosiš nekaj pod srčkom, zdej je na vrsti veselje in ne skrbi:zmeden:

Sprosti se in se razvajaj kolikor se da in nikakor ne razmišljat o grdih stvareh, velja?:)

LP,
Tinka

clock-img

01.06.2005, 11:31

clock-img

kylie

pencil-img

47

ja....:zmeden2: bom. Pa se to dostikrat zgodi, kaj takega?

clock-img

01.06.2005, 13:03

clock-img

aljča

pencil-img

855

Mislim, da si sedajle potrebna predvsem zelo, zelo POZITIVNIH MISLI in nobenega tuhtanja kaj pa če je.............to pozabi in raje se zamoti s čim in lepe zadevce misli,ker to otroku koristi,če pa misliš na naj...sla....pa ne in je to tud eden od dejavnikov,ki sprožijo ss.Bodi sproščena in v lepih mislih.Stres ne deluje nikoli pozitivno,ZAPOMNI SI TO.
Zdaj pa čestitke in SREČNO z:duda::nosecka::angel:9nebesa.
Alja:metulj::metulj:

clock-img

01.06.2005, 19:06

clock-img

girly

pencil-img

951

ne tko mislit! misli pozitivno!

do prvega pregleda se ne more vedet, zato ti takrat g naredi UZ.

sedaj je pomembno, da sprejmeš :duda: v sebi in misliš pozitivno, da je vse vredu in tako tudi bo!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem