writing-img

prosim za nasvet

clock-img

25.09.2008, 13:08

clock-img

roses

pencil-img

94

pred kratkim sem izvedela za klub za zaščito voznikov in državljanov, sedež imajo v slovenski bistrici, drugače so pa razporejeni po celi sloveniji.

pomagajo ti če se ti je pri recimo prometni nesreči zgodila krivica in te hoče nekdo obtožit da si jo ti povzročil, čeprav jo nisi. recimo nekako takole bi bil grob opis.

zanima če ima kdo kaj izkušenj iz tega kluba, kako so uspešni, ti resnično pomagajo?

hvala za vsak nasvet!

clock-img

25.09.2008, 13:12

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Prvič slišim!
Sicer pa poskusi, pa boš videla, sej zgubit nimaš kej!

clock-img

25.09.2008, 13:30

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Ja, to je v bistvu zavarovanje, ki ti potem krije odvetnike, če se ti kaj zgodi. Lahko maš pa za različna področja - promet, dedovanje,.... No, vsaj jaz za to vem. Mi imamo to zavarovanje in po moje je to zelo fajn, ker odvetniki so danes dragi kot user posted image . Mislim pa da se imenuje ARAG. Če je to to kar imaš v mislih.

clock-img

25.09.2008, 13:48

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Kolikor sem slišala so pomagali kar veliko ljudem.
Tudi midva sva se obrnila na njih, najprej poklicala in ti svetujejo kaj se da narediti v tej zadevi. Nato se včlaniš.
Poznajo vse zakone, napišejo ti kakšno pritožbo na policijo, sodišče.
Najprej jih pokliči in takoj ti bodo povedali kaj se da v tej zadevi narediti.
No najina zadeva je še na sodišču, tko da še nevem kako se bo končalo. Ti postopki pa seveda trajajo.
Pokliči jih na njihovi spletni strani imaš telefonsko.

clock-img

25.09.2008, 14:09

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Mojemu svaku, ki je pijan povzročil prometno nesrečo in pobegnil s kraja dogodka, naj bi rešili vozniško dovoljenje, kar mi je čist mimo.
To so ljudje, ki iščejo lukne v zakonu in poiskušajo problem rešit. Dokler pomagajo ljudem, ki se jim zgodi krivica OK, ampak, da pijancem rešujejo izpite, da gredo idioti nazaj na cesto to je pa too much.

clock-img

25.09.2008, 14:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka

Mojemu svaku, ki je pijan povzročil prometno nesrečo in pobegnil s kraja dogodka, naj bi rešili vozniško dovoljenje, kar mi je čist mimo.
To so ljudje, ki iščejo lukne v zakonu in poiskušajo problem rešit. Dokler pomagajo ljudem, ki se jim zgodi krivica OK, ampak, da pijancem rešujejo izpite, da gredo idioti nazaj na cesto to je pa too much.

Čudovito....

clock-img

25.09.2008, 14:30

clock-img

corfu

pencil-img

3829

kakšna pa je njihova spletna stran? ali telefon?

Uživaj življenje...

clock-img

25.09.2008, 14:41

clock-img

FORZA

pencil-img

521

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

kakšna pa je njihova spletna stran?

KZVD

clock-img

25.09.2008, 15:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Hvala user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

25.09.2008, 22:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, sem že slišala - moj brat pozna enega, ki dela tam - so mu tudi že uspešno pomagali (pa ne v zvezi z alkoholom user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem