writing-img

prosim za odgovor!!!

clock-img

01.03.2009, 13:47

clock-img

Anonimen

mene pa zanima kdaj po user posted image  lahko naredim test!!!
imam zelo slabo user posted image  - ne kravim tako kot ponavadi pri user posted image  !! ampak imam velike bolečine v trebuhu!! ki jih drugače ni!!!
zato me zanima ali naj nardim test po menstruaciji (če ja - kdaj?) ali naj počakam na naslednjo!!!
hvala za odgovor!!!
LP

clock-img

01.03.2009, 13:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene pa zanima kdaj po user posted image  lahko naredim test!!!
imam zelo slabo user posted image  - ne kravim tako močno kot ponavadi pri user posted image  !! ampak imam velike bolečine v trebuhu!! ki jih drugače ni!!!
zato me zanima ali naj nardim test po menstruaciji (če ja - kdaj?) ali naj počakam na naslednjo!!!
hvala za odgovor!!!
LP

clock-img

01.03.2009, 13:51

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

test lahko narediš prvi dan takoj po tem ko veš da ti zamuja...sploh nesme biti krvavitve   pa vso srečo!!  user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

01.03.2009, 14:39

clock-img

sarar

pencil-img

1230

četudi narahlo krvaviš , si lahko noseča. jaz sem pri obeh mojih dosedanjih nosečnostih, ko naj bi ''bila'' menstruacija(če ne bi bilauser posted image ) par dni narahlo krvavela. naredi test en dan po 'zaostanku' menstruacije

clock-img

01.03.2009, 15:14

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem tudi prvič ful malo krvavela v času, ko bi mogla dobit menstruacijo, pol pa nič, mi je pa začelo delat slabo in sem zato naredila test in je bil pozitiven.

clock-img

01.03.2009, 16:26

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

jz sicer nism krvavela, ampak sm imela rjav madež, samo v času, ko bi naj bila prva menstruacija. kot so ti napisale, test lahko narediš prvi dan zaostanka menstruacije- takrat bi naj že točno pokazal. veliko sreče!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem