cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za odgovore

clock-img

15.12.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

ojla punce!

že 10 dni (od miklavža) vem, da sem nosečauser posted image . imam pa vprašanje...za prvi pregled sem naročena 8.1. sestra mi je rekla, da bom še šla v laboratorij...zanima me kaj tam naredijo...in kaj vse je na prvem pregledu?

pa še to: ne vem, če sem ena redkih srečnic, ki nimajo problemov v nosečnosti ali ni to normalno...namreč, nič slabosti, nič utrujenosti, le malo bolečin v jajčnikih (tako, kot če bi dobilauser posted image ) in ob dotik boleče prsi.

za odgovore se vam lepo zahvaljujem.

clock-img

15.12.2006, 11:37

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Glede skrbi, če je s teboj vse ok, ker te ne boli in ti ni slabo - Raju uživaj v tem blagoslovu!!!!!!
Prvi pregled sem imela pri 8 tednih. Naredila mi je UZ, kjer se lepo vidi kako srček bije. Dobiš mater. knjižico, ki je zate in otroka ta čas bolj pomembna kot vse drugo ( vozniška, denar,...). Res pazi nanjo. Potem ti G vse lepo razloži,.... Na koncu greš pa v laboratorij dati vodo in kri. Da se vidi, če imaš vse ok. Brez skrbi in ceni Miklavža za tako darilo.user posted image

clock-img

15.12.2006, 11:39

clock-img

anita1984

pencil-img

114

kdaj se pa vidi, če je z otrokom vse OK?

clock-img

15.12.2006, 15:14

clock-img

teri

pencil-img

375

Ko boš rodila ,šele takrat boš sigurna da je z user posted image vse ok.user posted image -no malo za smeh,ma je tudi zares!Pri tako zgodnji nosečnosti-8t, ne moreš vedet če bo šlo vse ok.Zato imaš pa raziskave čez celo nosečnost,da preverjajo kako je z user posted image .Ampak to gre počasi,sproti po tednih.Npr:najprej daš kri pa vodo(tukaj pogledajo če je s tabo vse bp,če si na kaj alergična,če imaš mačjo bolezen,itd.),pol imaš NS,pol morfologijo ploda,........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem