writing-img

prosim za pomoč

clock-img

11.03.2007, 10:48

clock-img

/dudica/

pencil-img

51

mi lahko kdo pove,če je kaj narobe,če imam spolni odnos in fant spusti vame izliv,nato pa mi izliv priteče iz nožnice ? ali moje telo slučajno ne sprejema njegovega izliva ? ali lahko kljub temu zanosim ?
oba sva še zelo mlada in me čudi zakaj nama ne uspe.
hvala za odgovore

clock-img

11.03.2007, 10:52

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Čisto normalno je,da ti izteče nekaj ven iz nožnice.njegovi spermiji so že takoj na poti,tako da to nima veze kaj ven priteče.In vsak zdravi par ima samo 25 % da zanosi v vsakem obdobju ko je ovulacija

clock-img

11.03.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

To kar ven steče, bi naj bila semenska tekočina, ki je baje praktično brez spermijev. Le-ti kar hitro stečejo tja, ko jim je mesto. Zato se nič ne sekiraj, mogoče za boljši filing malo po odnosu odleži

clock-img

11.03.2007, 11:14

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja seveda je normalno da ti nekaj steče ven.Tisti spermiji,ki so najbolj aktivni pa drvijo naprej.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

11.03.2007, 12:56

clock-img

monikap

pencil-img

701

res je spermiji odbrzijo naprej če pa hočeš lahko še 20minut ležiš z dvignjeno oziroma podloženo ritko tako je meni svetoval G

clock-img

13.03.2007, 18:38

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Ne skrbi za tisto, kar odteče - ta glavna pošiljka bo ziher dostavljenauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem