writing-img

prosim za pomoč

clock-img

08.11.2009, 11:08

clock-img

Anonimen

Prosim,če mi lahko katera pove,kje se kupi tak voziček,da je polega na vozu pritrjen sedež za prvega otroka?Npr.če je mala razlika med otrokoma,da lahko sploh greš na sprehod,da potem malček sedi na tistem sedežu poleg dojenčka.Upam,da sem napisala dokaj razumljivo.Hvalauser posted image

clock-img

08.11.2009, 11:11

clock-img

pocka

pencil-img

2326

mislim,da iščeš buggypod...poišči malo po internetu, če je to to user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

08.11.2009, 11:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mislim,da iščeš buggypod...poišči malo po internetu, če je to to user posted image

Sem že iskala,pa sploh nisem znala prav vtipkat,ker nimam pojma,kak se tej stvari reče.Buggypod je voziček,ali samo tisti sedež??user posted image

clock-img

08.11.2009, 11:14

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

To je dodaten sedež za otroka. Da se ga pa komot naročit v BCju in tudi v ostalih trgovinah z otroško opremo

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

clock-img

08.11.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

Hvala,sem našla pod tem imenom.user posted image user posted image Točno to sem mislila.

clock-img

08.11.2009, 13:40

clock-img

melanija

pencil-img

934

Še boljšo varjanto ima Peg Perego(www.mami.si)-uradna stran slovenskega uvoznika, boš videla. Mi imamo nekaj podobnega in je boljše od buggypoda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem