cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za pomoc

clock-img

15.08.2007, 11:30

clock-img

aja aja

pencil-img

88

zdravo punce!
vclanila sm se, ker sm videla da imate zelo veliko nasvetov in prav tako tudi jaz sedaj rabim kakega, da se mal pomerim. mal sem prestrasena..ze dva dni imam cisto rahle krvavitve po user posted image  s fantom..do M. je pa se 9 dni. ce katera ve naj mi prosim razlozi kaj se dogaja.
zelo ji bom hvalezna
hvala

clock-img

15.08.2007, 12:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Res ne bi vedela, najbolje, da obiščeš svojega G. Takih izkušenj nimam.

clock-img

15.08.2007, 15:53

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Jaz nebi komplicirala, če so čisto rahle krvavitve. Včasih prido do majhnih odrgnin, ki lahko zakrvavijo. Ali pa je pač neka medciklična krvavitev zaradi hormonov...počakaj na M. Ni panike.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

15.08.2007, 20:23

clock-img

aja aja

pencil-img

88

hvala, res si me pomirila..vstrasla sm se pa zato, ker je kri bla svetlo rdeca pa res nisem vedla kaj in kako..hvala

clock-img

17.08.2007, 23:50

clock-img

aja aja

pencil-img

88

hm...krvavitve po drugem user posted image  s fantom ni bilo vec, imam pa obcutek, ko da me nekaj tisci v spodnjem delu oz kot bi me napihovalo...kaj bi lahko to blo? vseeno je za user posted image  m prezgodaj..ce je katera imela kaj podobnega naj sporoci
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem