writing-img

prosim za predloge

clock-img

06.06.2008, 21:28

clock-img

mamchika

pencil-img

21

Čez dobre tri mesece se poročim pa se mi sploh ne sanja kaj bi imela oblečeno, se pa izogibam obleke ker sem malo močnejše postave-imate kakšen predlog. Nameravam pa nekaj kil shujšat do takrat

clock-img

06.06.2008, 21:31

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Kje pa imaš večje "probleme" s kilami? Na bokih, trebuh ali roke?
Jst imam recimo ful boke in sem imela krinolino, ki je vse odvečnosi odlično skrila!user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem tud bolj pri sebi, no kar fajn pr sebuser posted image

Poročim se avgusta.

Imela bom verjetno hlače pa kakšno lepo tuniko čez.
Mogoče pa tudi oblekico če se opogumim. Tole:
user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:34

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Dej Karin, kake hlače. tole oblekcoooouser posted image

clock-img

06.06.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

A je ni škoda za v sredo za 20 min?user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:39

clock-img

mišk

pencil-img

2527

No, jst sem imela (tri tedne nazaj) to obleko. Moja sanjska!!user posted image

user posted image

clock-img

06.06.2008, 21:53

clock-img

mamchika

pencil-img

21

Najbolj je problematičen je trebuh-ostalo od poroda-hudič ne gre stran user posted image in roke od komolcev do ramen

clock-img

06.06.2008, 21:54

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A je ni škoda za v sredo za 20 min?user posted image

ne ni škoda no. pa tko za dušo je. res je lepauser posted image

clock-img

06.06.2008, 22:05

clock-img

massylou

pencil-img

539

Če ti ni škoda denarja, si jo pejdi delat h kaki dobri šivilji. Pride te podobno drago, kot izposoja.
Če si iz LJ, ti lahko priporočam šiviljo v Murglah-murgle center, šiviljstvo/modni butik Mariani. Ženska je profi pa nima nabitih cen. Te samo pogleda in že vidi, kaj in kako. Zna svetovat, mi smo bili pa do sedaj VEDNO totalno pozitivno presenečeni.

clock-img

06.06.2008, 22:17

clock-img

nabiralka

pencil-img

70

¸Karin, meni se tud zdi tale oblekica fenomenalna. Pa tud če jo maš sam za 5  min. se splača. Ah, hlače boš že kdaj drugič mela. Ta oblekca deluje simpl, ampak ravno v tem je čar. Preprosto lepa user posted image
En user posted image za izbirouser posted image

clock-img

06.06.2008, 22:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Karin, obleka je res user posted image

Na svoji poroki sem bila noseča 4 mesece in sem se že precej zredila. Zaradi tega in tudi ker nikoli nisem rada nosila oblek, sem rekla, da bom imela hlače. Dala sem si jih delat prav nosečniške, čez pa tuniko brez rokavov in en tak lep prosojen šal. Izgledalo je fenomenalno! Če bo katera rabila, prodam! user posted image

clock-img

07.06.2008, 08:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Dej Karin, kake hlače. tole oblekcoooo

A je ni škoda za v sredo za 20 min?

ne ni škoda no. pa tko za dušo je. res je lepa

Se podpišem. Karin -si jo poskusila? Misli, da bi na tvojo postavo ful pasala user posted image .

Mišk - tvoja je tudi ful dobra. A v rdeči ali beli barvi bi jo imela? Jaz sem rekla, da bi za svojo poroko imela kombinacijo bele in rdeče - a ne tako živo rdeče - bolj vinsko rdečo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.06.2008, 09:47

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Mišk lepa obleka!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

07.06.2008, 09:56

clock-img

bt08

pencil-img

1793

IZVIRNO SPOROČILO: mamchika

Čez dobre tri mesece se poročim pa se mi sploh ne sanja kaj bi imela oblečeno, se pa izogibam obleke ker sem malo močnejše postave-imate kakšen predlog. Nameravam pa nekaj kil shujšat do takrat

mamchika jaz se čez 14 dni poročim,imam dost trebuha,roke tud niso suhe,noge prav tako in bom oblekla poročno obleko,pa ko sem v njej sploh ne zgleda grdo,ker te čez trebuh kr fajn stisne.Ti ga mal skrije,tko da če bi rada mela obleko kr v salon in si probej kako obleko.Jaz sem šla v Grazio in je blo velikih številk čez glavo!

Karin lepa obleka ful!!!!user posted image user posted image user posted image

Mišk prav tako tvoja,jaz sem vedno pravla da bom mela rdečo,pa sem kot smrt v njej,ker sem bleda preveč.user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

07.06.2008, 13:29

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Eh, sej jst sem šla tud petkrat prej v solarij.user posted image  Malo me je bilo "strah" kakšna bo reakcija ostalih, ker je pač rdeča, a so bili vsi totalno navdušeni!

clock-img

07.06.2008, 17:39

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moja kolegica je tudi bolj močna in ko je šla na lov za obleko po salonih, jo je oče slikal z vsako, ki ji je bila všeč. Ima tudi bolj močne boke, roke, trebuh,... in tako so imeli fotošuting user posted image  , od spredaj, od od zadaj, pa odstrani,...da se je pol vidla na slikah in se na podlagi tistih slik odločila za obleko.
Je pa vzela eno s krinolinom, steznik itak, pa rokavčki do komolcev so bili, pa je super izgledala!

clock-img

07.06.2008, 20:05

clock-img

mamchika

pencil-img

21

Ženske najlepša vam hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem